laband 162 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan prodajem xenon H4 6000K sa slim balastom. ja sam kupio i ugradio na moj bike , tako da mi je ostalo pola seta [move]30 Eura [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pardon 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan! Daj br moba da se dogovorimo ukoliko ne uzme X3M... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se zagledah malo bolje u sliku, ovo nije bi-xenon?! halogeno dugo, kratko xenon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan da baš tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan da baš tako E steta, nista onda.. Meni treba za africu.. Ali posto vec imam jedan bi-xenon treba da dokupim i za drugi far.. Bzv mi je da ne stavim i u drugi bi-xenon.. Sorry za cim.. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan da baš tako E steta, nista onda.. Meni treba za africu.. Ali posto vec imam jedan bi-xenon treba da dokupim i za drugi far.. Bzv mi je da ne stavim i u drugi bi-xenon.. Sorry za cim.. pozdrav Samo da znas, zabranjeno je na motoru imati dva Xenona. Napolju je tako sigurno, ne znam da li je i kod nas, ali me ne bi iznenadilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan da baš tako E steta, nista onda.. Meni treba za africu.. Ali posto vec imam jedan bi-xenon treba da dokupim i za drugi far.. Bzv mi je da ne stavim i u drugi bi-xenon.. Sorry za cim.. pozdrav Samo da znas, zabranjeno je na motoru imati dva Xenona. Napolju je tako sigurno, ne znam da li je i kod nas, ali me ne bi iznenadilo. Mislis?! Nisam cuo za to.. Onda da izvedem jedan prekidac da gasim jedan far po potrebi.. Ma kad bljeste nece si ni primecivati da ima dva fara ;D Bice kao jedan Najbitnije je da me vide ovi nasi po gradu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan da baš tako E steta, nista onda.. Meni treba za africu.. Ali posto vec imam jedan bi-xenon treba da dokupim i za drugi far.. Bzv mi je da ne stavim i u drugi bi-xenon.. Sorry za cim.. pozdrav Samo da znas, zabranjeno je na motoru imati dva Xenona. Napolju je tako sigurno, ne znam da li je i kod nas, ali me ne bi iznenadilo. dozvoli da te ispravim....napolju su ksenoni na motociklima zabranjeni, pošto je nemoguče uraditi homologaciju (nema sistema pranja farova i automatske nivelacije snopa).....mada baš i ne gledaju na to.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan prodato, možda mogu da nabavim još s tim što je cena jača. 40 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Februar 18, 2010 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan da baš tako E steta, nista onda.. Meni treba za africu.. Ali posto vec imam jedan bi-xenon treba da dokupim i za drugi far.. Bzv mi je da ne stavim i u drugi bi-xenon.. Sorry za cim.. pozdrav Samo da znas, zabranjeno je na motoru imati dva Xenona. Napolju je tako sigurno, ne znam da li je i kod nas, ali me ne bi iznenadilo. Nije zabranjeno imati nego koristiti u toku voznje . Ja imam dva xenona, ugradjeni su u servisu BMW-a u nemackoj i skrenuta mi je paznja da ih slucajno nepalim oba dok ucestvujem u saobracaju . Presao sam 15k kilomatara prosle i predprosle godine po evropi i niko mi nije pravio problem oko toga. Dakle mogu dva al samo jedan sme da radi. Evo slicice kako sam ja to spakovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan gde si nabavio maglenke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih svoj komplet (jedna sijalica i balast) pošto mi trebaju pare za akumulator,ipak mi je on potrebniji 35 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 3, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan gde si nabavio maglenke Zaboravi na maglenke kod TA U stvari moze, ali ti ostaje jos samo tridesetak W do max kapaciteta alternatora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan da baš tako E steta, nista onda.. Meni treba za africu.. Ali posto vec imam jedan bi-xenon treba da dokupim i za drugi far.. Bzv mi je da ne stavim i u drugi bi-xenon.. Sorry za cim.. pozdrav Samo da znas, zabranjeno je na motoru imati dva Xenona. Napolju je tako sigurno, ne znam da li je i kod nas, ali me ne bi iznenadilo. ja imam samo xenon na kratkom a dugo nisam namerno stavio jer xenonu treba oko 5 sekundi da se napuni da bi bio ono sto jeste, tako da ako sa dugim xenonom hoces nekom da blicnes ili tako nesto nece valjati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...