Gasho 5 Napisano Februar 14, 2010 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Nice... Kakav ti je opis radnog mjesta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 14, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i svaka cast, ja u centru nisam ni ulicu znao da predjem ko covek uvek bi se iza nekog coska "stvorio"auto jer nisam znao ni na koju stranu da gledam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 14, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ isti problem, taman se navikoh i morao sam kuci plus, gledam sve ovo, preko dana i bez kishe... moracu opet gore.. ja sam video samo noc i kishu radio 5 dana preko dana u Perivale Park-u (Technicolour)... a nocu malo shvrljao... nisam stigao 10% toga da vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 14, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Lep taj London.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Februar 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pih , sve nesto ko kroz nailon,Jake boje samo na autima i reklama.Ostalo sve bljedo ko i sami englezi. I ta Madona budala dje je kucu kupila.Mogla je kupiti ovde tri na tri sprata i da poso nadje odma.ccc.Nema slike bez rumenog bosanca sa kajmaka i plavoga neba. ;D ;D ;D Velimije priznaj da si ovo stavio samo zbog "juzne pruge" ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1454 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je meni upecatljivo je koliko kranova ima na slikama. J...s grad kad ga nisu ni napravili jos ;D . Kod nas je sve idealno pa su kranovi retkost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... lepo je sve videti iz nekog drugog ugla... a ne samo one nameštene fotke pored znamenitih mesta. Nego imam utisak da si ti nešto više vozio desnom nego levom stranom, prvi zaključak je bio da je ulica jednosmerna ali sam odbacio tu mogućnost zato što ti u susret dilaze automobili... šta se u stvari tu događa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo... pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nam slikao Pekam i Raginu glavu ;to u sledecem izdanju nemoj da nam uskratis! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 14, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Februar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Poznao sam atmosferu tih krajeva a sunce na nebu k'o kliker. ;D Kad dodjes ovde pa ustanes i vidis gromadu iz brda da se pomalja pomislis u podne ce se otkaciti i spljeskati nas. Ma sve nam je bolje pa i sunce :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Februar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Juzna pruga - Nis .. ima dobre pite , u Londonu nema takve ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6903 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Njihov omiljeni pab. ;D Nego, posto znam da se naplacuje ulazak u centar Londona, kazi mi, kad ides na posao, koliko vidim, ti prolazis bas tuda. Kako je to regulisano? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 15, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 15, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 15, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovom 'posaopisu'- kao sto neko od kolega predlozi... ;D Ja, zakleta da necu ici turisticki u London- iako studiram engleski, sad se pokolebah posle ovih fotografija... E, takav London hocu da vidim... ne onaj turisticki... Iscekujem sa nestrpljenjem jos ovako zanimljivih fotografija, pa mozda odlucim i da dodjem u London... Veliki pozdrav od Nadaline! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 15, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nadalina , hvala ti na lepim recima Imam jos fotografija , ali to vise nebi bio posaopis ;D Mada sam se zanosio idejom da napravim Pub-o-pis , samo treba malo lepse vreme , englezi imaju neki cudan obicaj da na kafane-pabove vesaju cvece , i to nek tek onako , na prolece cini ti se prolazis pored najlepse baste , ono PUB ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 15, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, nema na cemu.... Hehehe.... Onda, cekamo lepo vreme pa i taj pubopis.... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je, jos samo stavljaj jedan prazan red iznad i ispod slike i bice perfektno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pab ko pab,verovatno da bez dela i rodnija i nije neko mesto za izlazak location: Peckham address: Copel Road, SE15 4TT phone: N/A nearest stations: Peckham Rye (290m) Queens Road Peckham (930m) Nunhead (970m) East Dulwich (1.4Km) how to find it: Turn right on leaving Peckham Rye station. Walk up the main road for 5-10 minutes, and you will see the pub at the traffic lights junction opposite The Heaton Arms. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan heh shta ludaka vozi u suprotnom smeru ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 16, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Daj napravi i taj pub-opis molim te pa da vidimo kako to Briti rade ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo videti suncani London,a jos lepse izlog BMW-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...