dzolaja 89 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da dodjem ali ako bude kise tesko.... Takodje, nisam propustio ni jedne godine pa se nadam da necu ni ove :-\ http://www.weather2umbrella.com/umbrella/clients/bgd_10days_site_new.php http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neki delovi puta u centru grada se rade i ima nekih vrlo zajebanih rupa. Samo lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sve je spremno ;D samo napred cekamo vas i nadamo sa da ce te biti zadovoljni jer smo se maksimalno potrudili da se osecate prijatno jos samo vreme da nas posluzi i ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perka 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Eti ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano April 23, 2010 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim u subotu najavili kisu :'( nadam se da nisu u pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Kisa zaobisla Smederevo ,malo hladnija noc ali nista nije uspeo da pokvari extra provod kod Extrema.Svaka cast cista desetka. Poz Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 25, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Extremke su bas zajebane, licno se UVERIO!!!! A zenska fudbalska ekipa PAKLENA, bilo i polomnjenih nogu....... Padobranac VRH, pasulj solidan...... Predpostavljam zbog vremena ne puno LJUDI, ali bolje dosta LJUDI nego guzva.... Pohvale ORGANIZATORIMA!!!!!!! P. S. I posebna zahvala SEDOM CICI na coperu sive boje SD koji nas je uputio da je susret u tvrdjavi ipak oVe godine!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je bio skup! Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan kam slike ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano April 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Super provod. Upoznao sam mnogo dobre ljude. Ovim putem ih pozdravljam. Bojan(kolega po Husqvarni), njegov ortak na MZ-u, lik sa R6 i problemom sa knedlom na 12 000 ;D i ortak na RS125, jos jedan kolega(nekad po Husqvarni, sad vozi Cagivu, inace domacin) i decko sa najlepsom CBR F ikada. Veliki pozdrav! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da zahvalim svima koji su bili,nadam se da smo opravdali obećanja......kiša nas je bogu hvala zaobišla,iako je u celoj sbiji padala,ali to mnogima nije predstavljalo problem pa su ipak došli.... još uvek se čisti i sprema kamp,tako da će slike(bar sa naše strane)biti postavljene kasnije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo da zahvalim svima koji su bili,nadam se da smo opravdali obećanja......kiša nas je bogu hvala zaobišla,iako je u celoj sbiji padala,ali to mnogima nije predstavljalo problem pa su ipak došli.... Xexe... Mene su dva pljuska uhvatila do Smedereva, ;D Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Xexe... Mene su dva pljuska uhvatila do Smedereva, ;D Sve pohvale Kaci one slike sa FB da vide ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 25, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Dali smo sve od sebe da dostojno ugostimo sve posetioce moto skupa EXTREM 2010. Verovato da je bilo i propusta, naravno nenamernih ali dešava se, svarno smo se potrudili koliko smo mogli. Hvala svima koji ste došli i nadamo se lepo proveli. Držimo palčeve Čarugi iz m.k. FAMILIJA koji se povredio prilikom fudbalske utakmice sa ženskim f.k. Jerina da se što pre oporavi i vrati u sedlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, prijatelj i ja došli kolima u subotu uveče. Bilo je super, i sve pohvale za organizatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pekson 4 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A to sto su policajcii bili na putu ispred samog izlaza u subotu vece i lepili prijave za alkohol svaka vam cast, PRAVI domacini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, oni su posebna institucija na koju mi kao moto klub ne mozemo da uticemo. Mi smo se pruzili koliko smo mogli, a vasa odgovornost je da se pazite i ucestvujete trezni u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan pekson Sta su trebali da urade? da promene zakon? zbog nekog ko pijan voz??????i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja čuo od naših iz supa Temerin, da će svugde biti na moto skupovima posebna kontrola,ove godine nam ne gine s..x. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan mene murija zaustavila u nedelju kada sam se vracao sa skupa i posto nisam bio registrovan kaze cika pandur ajd dodji do auta ja prilazim i on sta ce da mi kaze " vi bajkeri bese neke proteste organizujete a! cekaj da vidimo sta imamo kod tebe i da napisemo neku kaznicu " ...??? pa tek sad imam da protestvujem... Udarila drzava na nas samo tako !!! Inace skup kod Bubija tradicijonalno ODLICAN....sve pohvale pa se vidimo za 2 godine opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://img37.imageshack.us/img37/2259/pict0028.mp4 ;D ;D ;D stvarno je bilo ok,mene zaustavljali na ulazu po odlasku al ja nastavio, ;D ;D ;D maho on,mahao ja ;D ;D ;D taman do smedereva probao suzanu,267,268kh, kisa se spremala sva sreca nije padala sem na povratku kuci par minuta pljuska al izguralo se nekako pohvale za extreme, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Di da propustim prvi moto-skup u sezoni ;D Prvo sam cuo da je Charuga sj... nogu a Jordan rebra Skup tradicionalno dobar. Uspeo sam da stignem i struju da popravljam jer su Gale i Najda ostali bez razglasa Nije crko Marshal nego samo osigurac a tu ekser sistem vrlo pomaze ;D Sa organima imam lose iskustvo do prosle godine kad me Bubi izvuko pa sam parkirao 50 m dalje od skretanja za kamp ali ni to nije pomoglo nego me sacekase negde kod Boleca i popio sam prijavu za 0,6 sto i nije tako strasno kad se uzme u obzir kolika je kolicina sasuta u stomak ;D mislio sam da cu da istopim pistaljku ;D Pozdrav Bubiju , Ivti i svim Smederevcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...