Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hitno,hitno prodajem kacigu Shoei xr 1000 camber silver nosena samo tri puta,cena 250e 064/180-46-21 Dejan!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam zaboravih da napisem da je M velicina!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nema nikoga! I ja moju Camber prodajem i nista :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Skupe polovne stvari su NAJteze za prodaju... Kvalitetne, vrede a onima koji kupuju SKUPE..... A oni sto imaju kintu uzmu NOVO..... jbg!!! Polako.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi trebaju pare tako nek dodje neko i nek da 200e i nek je nosi!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ko kupi kacigu dobice besplatno presvlaku za sediste po zelji!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 26, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi to nisi rekao pre 10 dana! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Februar 26, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg da je XL...To za sediste je super popust, kome treba. Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi hitno je!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prodace se kaciga koju ja hocu da kupim!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Joj bre Deksone da mi se ne desava sve ovo sto mi se desava trenutno ja bih je uzeo bez razmisljanja.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda je jos aktuelna!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...