mili1 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kawasaki LTD 450 89 godiste,65 000 km,bez ulaganja sa dosta opreme http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=52415&trazi=1&ur=1&model=60&tip=LTD&m=Kawasaki-LTD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da kazem da je moguca zamena za neki noviji motor uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazite ti i motor? I da li je registrovan i do kada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Motor se nalazi u zrenjaninu,registrovan je do aprila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A neka veca fotografija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slika,motor je u garazi pod ceradom,skinute su bisage i sediste pa nemogu da ga slikam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kakav je filing na tom motoru, ipak je malo drugačiji od EN-a javicu se ako budem zapuco do ZR-a baj d vej - da li te interesuje eventualna zamena uz doplatu za BMW f650? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan niko nije zainteresovan za ovako lep motor??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...