Ferty_ 571 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedine dimenzije koje sam uspeo da pronadjem su od Pirelly MT 65 i Metzeler ME22 i ME 77 Perfect. Prednja: 2.75-18 42P Zadnja: 90/90-18 57P Treba mi pomoc oko odabira prave gume jer i nije neki izbor Neodlučan Koji proizvodjac? Tvrdja ili meksa? Koja sara? (ocekujem komentare vodjene iskustvom, a ne pricama rekla-kazala) Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Februar 7, 2010 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije neki izbor? Dva najjaca proizvodjaca na svetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izbor je kad imas vise ponudjenih stvari, a ne samo dva. Izbor i nije neki jer ne znam nista o njima tj. ono malo sto sto sam nasao na nekim sajtovima mi govori kontradiktorno (mislim konkretno na ponudjene modele). Neki testovi kazu pozitivno, a neki negativno. Uostalom, sta mogu da ocekujem od gume koja kosta 30 i kusur evra...? Zato pitam za misljenja i iskusva, a ne da li su dobri brendovi koje sam izabrao. A sad da ne tovarimo temu u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Neki testovi kazu pozitivno, a neki negativno. Uostalom, sta mogu da ocekujem od gume koja kosta 30 i kusur evra...? Ništa dobro, zato i košta toliko. Sve gume namjenjene tom tipu motocikla su uglavnom napravljene da traju i budu jeftine. Oprečne tvrdnje u testovima zavise od toga ko je izvodio testiranje, jeli ih uporedjivao sa fabričkim gumama na tom motociklu, ili drugim motociklom sa nekim totalno desetim gumama. U svakom slučaju mislim da te dve koje si naveo nemogu biti gore od fabričkih koje su čini mi se kineske, tako da nemožeš pogrješit koje god da uzmeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...