TomoB 1618 Napisano Februar 5, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ales fir hundertzehcig http://pdfkatalog.louis.de/572/cgi-bin/detail.cgi?page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 5, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Covece al su ga preterali ! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 5, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan cek cek, jel kontam dobro? sve to za 160 ajvara :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 5, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan cek cek, jel kontam dobro? sve to za 160 ajvara :o Da, da... Nije neki extra mjau vau kvalitet al vredi vise neg sto kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 5, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan za nekoga ko je kupio prvi motor i istrosio se, ovo je itekako dobra ponuda...a dokle vaze te ponude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pored ovoga imaju silne restpostene, prilicno lude cene. Primer, Nolan N84 sa sve komunikacijom za 99e (puna cena 255e, ima nekoliko modela), kožne pantalone Probiker popust sa 250 na 90e, Probiker kozni kombinezon sa 400 na 170e, video sam da je Xena bila 9e ne znam ima li jos, do juce je bila Probiker kozna jakna sa 250 na 90e.... I sve to u SVIM veličinama, a ima jos dosta popusta od kojih imaju samo pojedine velicine. Mislim da bi valjalo otvoriti temu u motoopremi i skrenuti ljudima pažnju na ovakve stvari. Ne znam samo da li ima neko da donosi restpostene. Ove probiker stvari mozda nisu neki kvalitet, ali prethodnih dana si mogao da se obuces komplet u kožu i stavis na glavu N84, sve za 280e. Ne znam dal može jeftinije. Ja sam narucio ove kozne pantalone, zivo me zanima kakve ce da budu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se naruci direktno sa sajta na kucnu adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Februar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jok. Samo preko posrednika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta je cudno ali sve ovo ne vredi ni eura vise. Patikama je ta cena vec 3 godine,ko je stavio mtr kacigu na glavu zna da ne vredi ni 5 eura....ajde da kazemo da ova jakna i pantalone vrede mozda 100e ali ovo ostalo nije ni blizu 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obicno je muzika srazmjerna parama. Pazite da se ne zaletite, jer je i 160 eura mnogo za nesto sto je tesko ili nikako upotrebljivo. Taj komplet mi se cini ok za nekog ko tu i tamo sjedne na motor da se malo provoza, ali za neku ozbiljniju upotrebu mi je cijena "previse dobra". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovo ne bih uzeo ni za suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ja ovo ne bih uzeo ni za suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan JOS KAD BI I MOTOR DALI ZA TE PARE :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Au šta je stručnjaka, nemam reči ??? Ovakva jakna i pantalone u našim prodavnicama koštaju makar 3 puta više a nisu ni približnog kvaliteta. Slučajno se radi o Roleff artiklima sa zaostalog lagera i zato je budzašto, tako da čak može i da prođe za nekoga ko se "ne razume ili za prvi motor u životu", i nikako nije poželjno ni za suvozača - smešno. Verujem da je sigurnije i bolje dati preko 300€ za jaknu i pantalone i napuniti džep nekome odavde pa se hvaliti "u kraju kako sam se izuo za opremu", što je u skladu sa našim mentalitetom, čak i vrlo poželjno. Ako je ikakvo merilo ili nešto znači, onaj dileja što se iživljava po evropskim auto putevima nosi komplet baš te nemačke firme čiji je kvalitet "vrlo sumLJiv"... Slučajno imam upravo ove pantalone i bolje su i kvalitetnije od većine sličnih koje mogu da se kupe u Srbiji po paprenim cenama, a isto važi i za jaknu. Ali, na kraju krajeva, ko voli nek izvoli a kUj neće ne mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa onda kupis jaknu i pantalone za 80 e ili 90e ili koliko su vec...sto bi uzimao ovaj ostali krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes' i to što ka'eš , to sam i uradio ;D . Niko i nije rek'o da treba sve kupiti Mada, ove patikice uopšte nisu loše, pogotovo za 20€ jer kod nas za istu kintu maltene ni kineski Beabok nemo'š da kupiš, naravno, ko voli takvu vrstu obuće. A da MTR nije neka kaciga-nije, kolko para tolko muzike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...