kawasaki zxr 5 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni netreba vizir!Ja imam vizir zamo hoću da ga ofarbam da bude crn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sa sprejom ce izgledati kao fabricki a izace ga 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku sliku ko je farbao ovim sprejem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 21, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Farbajte i dajte slike! Slike, slike, slike, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas bio na buvljaku i nema.Ima samo plavi,zeleni i žuti a meni treba crni. Moraću pogledat u autotehni ili negde drugde. imas tamo u drugoj hali ...kada ides prema trosarini sa desne strane tezga naspram zida...lik prodaje neka sranja za auto...presvlake i tako to...ja sam danas uzeo...i ja sam trzio i samo jbn zeleni i zuti...ima tak lik kaze jos dosta...bar mi je tako rekao...poz Farbajte i dajte slike! Slike, slike, slike, ... slike uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sacu ja postaviti sliku fara sto sam farbao na suzukiju 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kako se prave (preradjuju) viziri (za motor) da imaju onaj odsjaj kao ogledalo....(folija ili???) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Folijom mozda Ali trebaju ti konjski zivci .Postoji verovatno neki sprej kao chrom ali to kod na NEMA!!!Ja sam hteo isto nesto da divljam ali nema u srbiji toga .Ako ti vizir nema puno krivina i izbocina mozda moze folijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Kako se prave (preradjuju) viziri (za motor) da imaju onaj odsjaj kao ogledalo....(folija ili???) meni je ovaj ponudio kada sam kupovao ovaj crni ako se dobro secam...ima i taj kao niklovani..tako mi je rekao za iste pare 550 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Meni netreba vizir!Ja imam vizir zamo hoću da ga ofarbam da bude crn. Ma ja sam mog koji je ispucao i pobeleo malo presmirglao i ofarbao u crno...odlicno izgleda kad boja malo legne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi smo zatamnili uskoro slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi svaku paru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 25, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro deluje na slikama. Nadam se da ce dobro trpeti sitne ogrbotine i krupne bube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas problema sa bubama nema sanse da se skine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko slojeva si farbao? Ja probao na plasticnoj kutiji od cd-a i ispalo ocajno.I najmanja maltene nevidljiva parnica se vidi posle prelaska sa sprejem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u 4 sloja farbo odnosno potrošio čitav sprej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Moras bar 5 slojeva druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan al pre farbanja vizir ocisti alkoholom i blago presmirglaj 2000 smirglom...meni je super ispalo..ja i harii smo na mojoj f3 farbali neki dan postavio je Hari slike....slikacu kako izgleda na motoru...extra je i vidi se kroz vizir dosta...al mi smo ga jos i ispolirali sa kvalitetnom polir pastom kada se osusilo i sad je stegnuo ko beton...jednino...mozda bi bolje bilo da se ofarba izunutra...bas zog tih ogrebotina...ali pazljivo jer ako se slije...ode vizir u ....p.m.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne boj se i ako se slije moze se srediti bez posledica po vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 27, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Koju pastu za poliranje si koristio? Ja imam onu iz Louisa za poliranje plastike i jako dobro sredi sve mikroogrebotine i na moto viziru i bilo gde drugde. Odlicna je cak i za sredjivanje maske od mobilnog telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan joj to je od drugara bila...neznam koliko je platio ali bas dosta...pa mozes i sa tom...nece mu nista faliti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...