BT-POWER 0 Napisano Februar 26, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Francuska Firma Boxer koja se bavi dizajnom i izradom prototipova izbaciæe na tržište motocikl pod nazivom Boxer SSR. Prilikom kupovine ovog motocikla uz motocikl dobijate i "kit" uz pomoæ koga možete pretvoriti ovaj motocikl iz Superbike u Roadster i obrnuto... Kao firma koja se bavi dizajnom i izradom prototipova, Boxer je radio na nekoliko znaèajnih projekata. Izmeðu ostalog dizajnirali su Apriliu Blue Marlin, Voxan VB1, Mondial Nudu i kacigu Shark RSX. U SSR bi se trebala ugraðivati dva razlièita V2 agregata. Prvi je Voxanov Black Magic V2, snage 130 KS, dok bi drugi trebao biti Rotax V60 RSV1000 R koji razvija 139 KS. Uz motocikl dobijate i "kit" za promenu izgleda, jedan sat æe vam biti potreban da bi Superbike pretvorili u Roadster i obrnuto. Kit ukljuèuje mali prednji oklop, dva boèna oklopa i razlièite ruèice upravljaèa. Koènice na SSR su proverena Brembova zlatna serija . Vešanje æe biti isporuèeno iz Ohlinsa. Zanimljiv podatak je da æe se ulje i akumulator nalaziti u zadnjoj viljušci. To je inovacija tipièna za firmu Boxer. Sta mislite o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 26, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo osmisljeno za ljubitelje i jedne i druge vrste. Samo mi se nesvidja sto ova druga varijanta V60 RSV1000 R ima malo konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan A cena prava sitnica.... Verovato malo jeftinije ali malo jeftinije nego da kupis neka druga 2 takva motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 27, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan A cena prava sitnica....Verovato malo jeftinije ali malo jeftinije nego da kupis neka druga 2 takva motora... znachi isplati se ja ovakvu stvar nikad ne bih kupio... pre bih uzeo dva razlichita motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 27, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan "]A cena prava sitnica....Verovato malo jeftinije ali malo jeftinije nego da kupis neka druga 2 takva motora... znachi isplati se ja ovakvu stvar nikad ne bih kupio... pre bih uzeo dva razlichita motora... Meni se ovo svidja. Doduse cena je ovde kljucna stvar, ali ne vidim razlog da kosta kao dva motora, ipak su to samo oklopi i volan\heblovi (valjda). I ne zaboravite da necete placati odrzavanje i registracija dva, vec jednog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 27, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan premocno izgleda, i svidja mi se kupujem daj jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...