BRACO 3312 Napisano Februar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da je bio i treći dan, Spies bi se upisao ispred Španaca. Bogami ce ovaj dupe da im pomjera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Spies ce morati malo da uvuce laktove i kolena ;D... naravno,pokazao je prosle sezone da moze da bude i te kako konkurentan,a yamaha je pokazala da moze Meni nekako uvek bio gotivan Melandri i Hayden pa jos kada je Marco otisao u Kawasaki(Hayate) i osvojio prve bodove a meni srce puno.Kao mracni vitez na crnom motru . Hayden je veliki radnik i vidi se da tera Ducati na samoj granici "svojih" mogucnosti! Imao je svojih blistavih trenutaka a i pomoglo mu je sto niko nije spreman da sedne na Ducati. Ne zovu ga dzabe "razbijac karijere" Randy veoma lud ali bukvalno! ...i moram ovo da izgovorim...Pedrosa mi ne lici uopste na top vozaca! On mi dodje kao Felipe Masa- taksista! Najbolje vozi kad je sam,kad nema nikoga oko njega.Mozda gresim ali mislim da na prste jedne ruke mogu da im prebrojim duele koje su dobili. Po testovima bi rekao da ce biti opet velika cetvorka...sto vise to bolje na gomili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ce i u buduce postojati velika cetvorka, ali... Rosi, Lorenco, Stoner i Spies. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, bas zbog tih velikih ocekivanja verujem da ce Ben biti los. Rosi ce sigurno biti standardan i u njegovom fazonu, jer se jos nije zasitio. Stoner, ako ga ne bude poteralo da trci na WC, pokazace malu dozu borbenosti i pokusace malo da se koprca uz Rosija. Pedrosa, ce se po navici negde skrsiti pa ce celu sezonu da muci muku sa slomljenim prstom, nogom , kljucnom kosti...Lorenco bi mogao da iznenadi i da od samog pocetka sezone redja pobede, ali se nadam da ce ga Rosi staviti na zasluzeno drugo mesto u timu. Vise verujem u nove, mlade vozace, koji tek treba da se dokazu, mislim da ce imati sta da nam ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ce i u buduce postojati velika cetvorka, ali... Rosi, Lorenco, Stoner i Spies. spdz javi se... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj njega da prizivas, on je Pedrosin navijac po sluzbenoj duznosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj njega da prizivas, on je Pedrosin navijac po sluzbenoj duznosti. Zato ,zato :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Seo sam u prvi red i pratim desavanja. da li se zna koja ce domaca televizija prenositi GP ove godine? I da li je prosle godine TV Arena davala prenose, posto su mi je tek od skoro uveli na kablovskoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 9, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa zivim u nadi da cemo slusati onaj strucni kadar sa Sport Kluba i ove godine. A izgleda da ce SBK ove godine biti bolje pokriven na Eurosportu. I tako, nadajmo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Februar 9, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki kontakt sa vlasničkom strukturom Sport Kluba i čuo sam da su se nameračili da oduvaju Arenu. Da nisam samo prijatelj od prijatelja lobirao bi za naš slučaj (da stave BSB i AMA Superbike) a ovako samo havatam abrove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 9, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec imas te kontakte, daj urgiraj da oni sto vode ponesto procitaju o Moto GP. Cijenim da bi to svima islo u prilog, a i nije toliko tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Februar 9, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa najviše bih voleo da mogu da urgiram da ih... ali rekoh samo mi dolaze sveže vesti sa VIP sastanaka a glas mi ne vredi pišljiva boba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nerealno ocekivati da Spies ili npr. Melandri budu bolji od Pedrose, iz prostog razloga sto su u satelitskim timovima, ako bi se to promenilo onda bi mogli da pricamo. Melandri posto vozi Hondu nece imati istu masinu kao i Pedrosa i nerealno je ocekivati da moze da savlada bas toliki da kazem hendikep, isto smatram i za Spiesa (obrazlozicu zasto). Vozac satelitske masine je zadnji put pobedio 2006, poslednje godine ere 990cc masina, radi podsecanja to je bio Toni Elias vozeci Honda RC211V prototip na stazi Estoril, Portugalija. u sezoni 2009 od 51 mesta na podijumu, 46 su uzeli vozaci fabrickih timova. Statistika sve govori. Da li ce ove godine biti drugacije, licno ne verujem ali videcemo. Cisto sumnjam da ce Ben Spies imati preveliku podrsku od Yamahe, imace je naravno ali po mom misljenju tek neznatno vecu od Colin Edwardsa. Mislim da Yamaha ne zeli da im on 'pokvari' planove preranim uspehom, to kazem zato sto ove sezone treba da rese Rossija i Lorenza. I ova dvojica su problem, a jos im samo treba neko da 'pokupi' Spiesa (Ducati npr. koji je vec imao kontakte). Lorenzo ce biti pod lupom ove godine. Nece moci da koristi Valentinove podatke, tako da cemo zaista videti da li je toliko brz i sposoban da sam pronadje prava podesavanja kao u drugom delu prosle godine kada je... Rezultati ovog testa nisu toliko merodavni, Yamaha je 'samo' unapredila vec savrsenu masinu, dok za razliku od njih Honda i Ducati ulaze sa potpuno novim. Ne umanjujem nicije rezultate i ne zelim da mi se to prebaci ali hocu da kazem da su Rossi i Lorenzo morali manje da 'istrazuju' za razliku od vozaca ova dva proizvodjaca. Pravo stanje cemo videti tek u prve dve ili tri trke. Tako mislim zato sto Rossi dominira Sepangom, a Stoner Losailom. Smatram da ce biti 1-1 (iz keca u kec) da ce Rossi prvi na sledecem testu u Sepangu (krajem meseca), a da ce Stoner dominirati na testu u Losailu...Da opet napisem, videcemo. Ljudi, Dani Pedrosa je do sada tri puta sampion. Znaci da je sampionski materijal, to je dokazao tri puta do sada. Ne morate ga voleti ali ga postujte. Prosle dve sezone ulazi povredjen u nju, ove je zdrav i spreman (za sada). Ne kazem da ce biti sampion ali da ce biti veoma brz to je sigurno, uostalom kao i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Februar 9, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I Biaggi je 4 puta bio šampion u 250 pa nije uspeo da prevede stvar u GP500. Ne radi se samo o talentu, trudu... I sreća je faktor. Roberts Jr. je bio šampion, Hayden isto a nisu baš maestralni vozači. Biaggi, Gibernau, Mamola... Svaki je mogo po dva puta a neki i po tri da nije bilo ovoga ili onoga (a najčešće Rossi-a). Tako i Pedrosa, ako mu se nameste karte ima šanse, ako ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sezona nije ni pocela a vi vec pricate o sampionatu. ;D Verujem da ce Lorenco od prve trke da grize , ali ne zaboravimo ostale mlade vozace, imaju sta da pokazu. Rosi ce poceti da se trka tek od trece , cetvrte trke, do tad ce se zagrevati. Iskreno bi voleo da vidim Pedrosu na sampionskom postolju, ali mislim da nema snage da izdrzi do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam.... kada neko ima titule u 125 ili 250cc a vozi u 800cc,ja ga tesko mogu nazvati sampionom! Svaka klasa je za sebe! LM,satelitski timovi su sve bolji i bolji ali mislim da ne mogu da se bore sa fabrickim,niti to vidim u skorijoj buducnosti. Naravno,postujem SVE vozace jer treba samo doci do kraljevske klase! Svaki vozac motogp-a ili F1 ce reci " ili si prvi ili nista!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da me neki ne shvate pogresno,retko kada je najinteresantnijia borba u prva 3 mesta ... ceste je najveca "koljačina" oko sredine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 18, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ce i u buduce postojati velika cetvorka, ali... Rosi, Lorenco, Stoner i Spies. Slazem se sa Lalajkom i nadam se da ce nova cetvorka biti jos uzbudljivija. Nekako je Hobit bio najdosadniji clan. A Spiesa mislim da u prvoj sezoni necemo videti u maximumu dok se ne navikne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Februar 18, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ce i u buduce postojati velika cetvorka, ali... Rosi, Lorenco, Stoner i Spies. Slazem se sa Lalajkom i nadam se da ce nova cetvorka biti jos uzbudljivija. Nekako je Hobit bio najdosadniji clan. A Spiesa mislim da u prvoj sezoni necemo videti u maximumu dok se ne navikne. Ima da se navikne dok si reko teča! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim. Nesto mi govori (u stvari nije nesto, nego ono sto sam gledao u WSBK) da je covek genije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 18, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ga je gledati cak i ako ne bude u vrhu bice cesto u kadru. Mada ipak prizeljkujem da bude barem drugi, a ispred Lorenza svakako. I meni su spanci pomalo antipaticni i bas je takav lik nedostajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...