Neške 30 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao i da obavezno svratis do mene 1000 km za dvanaest sati na dva tocka, RESPECT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 19, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Welcome back !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti cast majstore! ja planiram polovinom maja za grcku, do katarine. nisam nikad putovao motorom tako daleko i malo sam se ukenjao. interesuje me sta grci traze na granici i koliko su putarine kroz makedoniju. juce sam presao samo 200km i dupe mi utrnulo. kako cu do dole, ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @ dr.Sharba e sto se tice fotoapata ja sam jos uvek zadovoljan.. znaci stvarno je odlican... @floyd ajoj, to za AT 1200 mislim da bi bila odlicna ideja.. ne bih se protivio ni malo @3OPAH Zoki, eto me sledeceg vienda u Beogradu. Javljam ti se obavezno kad podjem do usca. @Neske, Stvarno cu se potruditi da svratim. Aravno da moze. Javaljam se na PP kada dodjem u Bg. Svima vam veliko hvala na lepim recima dobrodoslice... pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...