RAZZOR 4 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Trazim alu fuzere. pogledati link http://www.auti.hr/dijelovi_oprema/motocikli/oglas-609211/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trkacki podesivi fuzasteri ja sam narucio koriscene aluminijumske iz usa sa cbr-a, izasli su 200 eura polovni i to je super cena kod mene na r1 imam gilles tulling titanijmske , oni su oko 500 eura novi cisto da znas sta te ceka, i to da se jako tesko nalaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan btw zaboravih, ako ti trebaju prema motoru se uzimaju iskljucivo, ne mozes da ubacis bilo koje bez nekog budzenja. ima i nekih alu kopija u usa, cene su oko 200 dolara + troskovi (carina porez postarina) bude oko 250-300e na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi to je motor starijeg tipa. mislim to nabudziti gore na njega posto on orginal nema. znaci moze i od nekog karambola samo da su citave mogu biti i malo pogrebane. ugl trazim za neke sitnije pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako oces ja ti dajem ono za 20e fix! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...