zaro 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Igalo Prijavi odgovor kao problematičan Molim pomoc, kako da skinem kuciste filtera vazduha tako da bezbjedno dodjem do svjecica radi kontrole? I jos, koji je navoj na matici prednjeg lancabnika? Motor zx-6r 2008. Unaprijed hvala, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan pitanje je moras li skidati kuciste filtera ili mozes zavuci kljuc i odvrnuti svecice ja kod mene na yamahi r6 nisam nista dobio skidanjem kucista morao sam raskaciti hladnjak i pustiti masinu dole mislim na prednji kraj naj bolje je kada bi nam stavio sliku da vidimo i onda ti mozemo pomoci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaro 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Igalo Prijavi odgovor kao problematičan Ljubazno zahvaljujem, kad skinem oplate snimit cu situacuju, pa cu vidjeti. Veliki pozdrav druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...