X3M 26 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Honda Vfr 750, 1989, rc 24, registrovan godinu dana u odlicnom stanju, bez ikakvog ulaganja, sipaj i vozi, prerada u naked, dosta dodatne opreme : rolbarovi,carbon look zmigavci,airbrush,preradjen rep,uradjen kompletan servis:zamenjeno ulje,kocione plocice,nov akumulator,uradjen servis i nastelovani karburatori,zamenjeni semerinzi na prednjoj viljusci,takodje mu je stavljen nov lanac i lancanici itd... spreman za sezonu u potpunosti,moze zamena za nekog sportaka od 600, 750, 1000 ccm... CENA ZA KES JE 1300e(nije fiksno) a u ZAMENI JE 1500e... 064 35 75 868 Djordje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki sliku, da vidimo tog lepotana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu ga slikati,nemam nikako vremena,obaveze oko fax-a ovih dana,poceli ispiti :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo iskopah sllicicu sa jedne voznje,sa lepsim vremenom doci ce i lepse slike,jedino ovo imam u kompu: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 1500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Neobican motor! Dopada mi se! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!I dalje aktuelno...Najidealnija bi mi bila zamena za manji kao sto sam vec napisao,znaci Honda Cbr 600f,Suzuki Gsx600f,Yamaha fzr 600,Kawasaki zzr 600 i slicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican, srecno sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Napominjem da moze i zamena za blago havarisan motocikl u voznom stanju(polupane plastike i sl. ostecenja,moze i bez cajgera i sl...) u toj ceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna,za kes moze dosta dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je od juce i registrovan na moje ime,dakle registracija istice u aprilu 2011.god. Nije mi hitno da ga prodam,tako da je cena 1500e,mada bih radije neku zamenu za nesto od 600 ccm.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim oglas sa slicicama Zaboravio sam da kazem da uz njega ide i poklopac zadnjeg dela sedista.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moze zamena za manji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Danasnje slicice: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje...Dakle moze zamena za sportaka 600,750,1000ccm,moze i blago havarisan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cena je pala na 1300e(nije fiksno) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi,zar niko nema nikakvu ponudu,cak ni za zamenu,mislim da je cena sasvim korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 10, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da ga vratiš u originalno stanje (oklopi) i možda ga i prodaš S obzirom da je 90% stritfajt motora u Srbiji napravljeno jer su skršeni a vlasnici nisu imali para da ih oprave, mrka kapa za prodaju ovakve prerade... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Jul 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Skini onaj televizor naprijed i stavi sta bilo ...malo ... i nize retrovizore...bar da lici ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da ga vratiš u originalno stanje (oklopi) i možda ga i prodaš S obzirom da je 90% stritfajt motora u Srbiji napravljeno jer su skršeni a vlasnici nisu imali para da ih oprave, mrka kapa za prodaju ovakve prerade... Nemam oklope,ovakav je uvezen iz Austrije,tj. takvog sam ga kupio od vlasnika koji ga je uvezao iz Austrije(inace takodje clan foruma,Kuratista),inace motor je prav kao strela,napred je Spiegler guvernala stavljena,a razmisljao sam i ranije da mu nabacim oklope,ali ipak nemam novca za takvo ulaganje,ulozio sam u njega vec preko 500e na servise,delove i mehaniku,kocenje itd...,tako da vise nemam novca da ulazem,a prodajem ga bas zato sto vise volim sportski tip motora,dakle nesto sa oklopima,izdignute rucke su mi malo dosadile da budem iskren... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Skini onaj televizor naprijed i stavi sta bilo ...malo ... i nize retrovizore...bar da lici ;D Hvala puno na predlogu,ali kao sto sam napisao u odgovoru Peki-ju,nemam novca za to a boga mi ni zelje ;D,malo mi je dosadio ovaj tip motora pa bih da predjem na nesto sa oklopima,jer ipak sportski motori u moja prva ljubav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno,moze zamena za nekog sportaka ili za AUTOMOBIL,da se polako pripremam za zimu :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...