predrag 0 Napisano Februar 24, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da bi mi motor dobio malo vise kw i ubrzanja kako ga opremiti za ovu vozacku sezonu? YAMAHA XJ 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kompletan akrapovic i kn filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan kompletan akrapovic i kn filter i dizne :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan i dizne :wink: Valjda brizgaljke :finger: Ucis li ti sta tamo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislio je na siskove i igle :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan i dizne :wink: Valjda brizgaljke :finger: Ucis li ti sta tamo :wink: Ne mislio je na siskove i igle :wink: :oops: Nemojte nikome reci 8-[ Ja sam ustvari to namjerno rekao da bi me ostali svijet lakse razumio :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan i dizne :wink: Valjda brizgaljke :finger: Ucis li ti sta tamo :wink: Ne mislio je na siskove i igle :wink: :oops: Nemojte nikome reci 8-[ Ja sam ustvari to namjerno rekao da bi me ostali svijet lakse razumio :ninja: Da, tako je :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada osetis da ti je motor slab onda uzmi prodaj ga i kupi drugi (jaci). Sav taj tjuning je samo bacanje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Kada osetis da ti je motor slab onda uzmi prodaj ga i kupi drugi (jaci). Sav taj tjuning je samo bacanje para. slazem se sa ovom teorijom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1320 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan moje potpuno podrzavanje teorije da je svaki motor jak koliko treba,pa ti biraj koji ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada osetis da ti je motor slab onda uzmi prodaj ga i kupi drugi (jaci). Sav taj tjuning je samo bacanje para. Fenomenalno receno! :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag 0 Napisano Februar 26, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima,ali za novi motor trenutno se nema para pa bilo kakva prerada dobro dosla!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan - K&N filteri - Dyno jet dizne - otovreni izduv Ovo troje kao cjelina daju rezultate, sami ne mogu puno da ucine na takvom motoru. Druga solucija je da prodas to i kupis npr. GSX-R 750 uljaru ili slicno... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag 0 Napisano Februar 26, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Izvini gde se mogu ti delovi da nabave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Izvini gde se mogu ti delovi da nabave? Sve to na jednom mjestu ima u Louisu. A znam da K&N imaju u Trion Motors-u, tamo imaju i neke izduve, a za dizne ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag 0 Napisano Februar 28, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...