glista 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da otvorim temu u akcijama, tako da molim urednike da pomere ovu temu gde treba. Nadam se da Vam se svidja. Pozz!!! =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek je u stanju procesa kroz jutjub, ali cim zavrsi, a to ce biti za nekih pola sata od sada, kvalitet snimka ce biti mnogo bolji, i imacete opciju da gledate u hd-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA!!! Bravo Glisto za klip i bravo za sve koji su na bilo koji način učestvovali u akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 28, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Tri puta ura za sve nas! Ura ura ura!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Extra uradjeno... prelep osecaj je bio ucestvovati u ovoj akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 28, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ponosim se sa vama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, odlicno, bas odlicno, Glista ce znati o cemu sve govorim sa time. Meni se jako dopada na svaki nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Glisto, stvarno imaš smisao za talenat što se tiče režije, odličan rad ...i baš prepun emocija, dovoljno da je moja supruga koja nije, na žalost, bila na akciji pustila i neku suzu gledajući ovaj tvoj rad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 28, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Cika Rajko, ja ne znam kako ce mama Zorka reagovati kada bude gledaja ovaj snimak... Samo cu reci da je onaj od akcije iz 2008. gledala i samo brisala suze... A, Glista nasa... Nije sto je nas- ali, naj je bolji od sve dece! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Glisto svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18662 Napisano Januar 29, 2010 Integrisan, 8488 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, drago mi je da vam se svidja. =))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan svaka vam cast!!! super super!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 29, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno...bravo Glisto,bravo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Total profi !! Hvala Glisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Januar 31, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast! Gledao sam snimak 20 ak puta i svaki put mi je bilo sve lepse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odusevljen klipom, fenomenalan je. Nego, i Vlada Afrika je snimao, pa me zanima da li je to ovaj klip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je snimak sa moje kamere, a to sto je vlada afrika snimao nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Mart 7, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Evo i u martu, lepo se podsetiti, a tek kad dodje leto... Hvala za video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast narode! Iskreno se nadam da ću vam se pridružiti u narednoj akciji! Jako,jako,jako lep gest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...