deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nema drhtanja rucice kada kocim,kao sto se oseca na kolima pedala kada je kriv disk,samo se desava kada kocim prednjom kao da cima nemam pojma kako da vam opisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj recima...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ili ga daj da ga mi isprobamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije se ne dešava kada kočiš pri većim brzinama (iznad 80 km/h) već koči normalno sve do nekih 20 - 30 km/h i onda malo zatrese korman? Trebalo bi da je ili malo kriv prednji disk ili možda previše istrošen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da sto je veca brzina to se vise oseca na malim brzinama jako malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao poceli je odjednom na putu to da se desava,da li je moguce da se disk iskrivio zato sto mi malo blokira kocnica pa su se diskovi pregrejavali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinio sam kandze ratavio klipovi idu lako rukom sam ih vratio,ali i dalje blokira tako da se jedan disk vise greje nego drugi to sam osetio kada sam pipnuo diskove da li je moguce da se disk iskrivio od toplote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju svasta je moguce naravno, sve varijante smo ti objasnili, nema tu nikakve tajne nije u pitanju svemirski brod pa posto ga nismo vozili nemamo pojma.........objasnio ti je Misa a i ja kako da ustanovis sa srafcigerom da utvrdis jeli kriv ili nije a ja ti kazem da 99% jeste Procitaj ponovo ako nisi shvatio jasno je i jednostavno nema nikakve nauke odi do motocikla i uradi po uputsvu i odmah ces saznati.....a kada zakocis i pustis kocnicu tocak mora da se okrece bez opterecenja ako nije tako onda moras razraditi klip ili klipove ( ne znam koliko ih ima ) Pogledaj i ustanovices sam.....a onda se baci u potragu za diskom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kandze sam rasturao ocistio klipove idu super,sipao novo ulje i opet nece odmah da vrate da li moze to da bude do ceava,sto vise saznam ima sanse da uradim motor do sezone.Hvala vam svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kad zakocis i pustis kocnicu jel se tocak vrti ili NE?????? A sa srafcigerom utvrdi da li je disk kriv ili NE.......cak i da ti blokiraju klesta nebi smelo nista da trese.................vozio sam pre neki dan KLEa na probu i cim sam sjahao rekao sam decku da je disk kriv...a on je odma potvrdio..... A sezona je daleko ovo se rasava lako i brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada zakocim i pustim kocnicu cuje se i dalje sruganje plocica kao da se klipovi nisu vratili,i koliko sa primetio jedan disk se vise greje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa rasturi oba klješta i očisti klipove, vidiš da je to rešenje problema! I zaključaj onu drugu, potpuno istu temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sam rasturio i ocistio obe kandze da li moze da blokira zbog creva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nisi dobro očistio, još zapinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga i malo lize opet nebi smeo da trese.....malo se uvek cuje kad plocica klizi po disku.....mozda nemas onaj limic sto sluzi da plocica ne vibrira????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o crevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja nista.......nema to vece i nije uzrok............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam malo dosadan ali sta da se radi,kocnica nece da blokira zbog creva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan A sto lepo ne odradis ovo sto su ti rekli sa safcigerom i odmah ustanovis da li je disk kriv ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki.srad 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan To cu uraditi nije problem ali sam mislio kada to proverim da nastavim dalje da vidim sta je sa kocnicom zato pitam za creva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Deki uradi to i ako je kriv a jeste 99% nemoj mozgati...nece se ni jedan disk sam od sebe ispraviti veruj mi ja sam prosle sezone menjao moj zbog takvih stvari........moj motocikl se zakucao u drvo i to ne tockom nego diskom.....toliko je bio kriv da tocak nije mogao da se okrece pa sam nasao sekac i izvrnuo 4 srafa od 6 koji drze disk da bi se tocak okretao...........i verovao ili ne vozio sam tako na 2 srafa dok nisam stavio novi, usput sam i tocak prezbicovao i obrucio glavcinu gde lezi disk da bi sve bilo ravno i nista ne trese...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U najvecoj meri se slazem sa Misom.Vezano za lezajeve viljuske i to... Uopste citava stvar mirise da je sprava prilicno zapustena i da bi trebalo tu svasta nesto da se uradi. Kad je kriv disk,vrlo cesto se desi (zavisi koliko je kriv),da recimo kada guras motor,treba par puta da nadrukas kocnicu da bi se plocice prislonile na disk.Kako nastavljas sa guranjem,disk ih opet vrati u prvobitni polozaj,tj. odalji,pa je potrebno opet nadrukati kocnicu.Izgleda kao da ima vazduha,a ono disk ko gudalo Sto se tice creva i klesta posle 13 godina,verujem da bi trebalo zameniti puno toga.Kod nas ljudi imaju obicaj samo da teraju dok ne pukne,pa se onda zakrpi ko kako ume i moze i teraj dalje.Ako je ta masina na Balkanu vec neko vreme,eto zanimacije.. E da,da bi se proverio disk,onako kako treba,ne mora nista da se rastura.Treba ti dobar stalak za prednji tocak i komparater,koji mozes da fiksiras na jedan od stapova ili postavis sa stalkom na radi sto(pod uslovom da je viljuska doobro fiksirana).Gledas odstupanje,ako je off-limits,zna se... Isto tako ako je ispod servis limita,trebalo bi ga zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sad ga preteraaaaa, ti sad njemu pricas pricu o komparateru i stalku za tocak, a Misa i ja mu objasnjavamo da je komparater srafciger.....a ne slazem se da creva stara 13 godina nisu dobra ipak su to kocnice a to je bitna stvar. Ja bi rekao da njemu treba neko da pogleda ko se razume i resice problem za 1 minut....ovako on nagadja i nabada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vidis to sto ja pricam,negde je normalna,da ne kazem jedina moguca procedura. Ne kaze se za dzabe,koliko para toliko muzike.Pa je logicno ako motoru posvetis vise paznje da ce to vise i da kosta.Tuzno je sto mnogi daju poslednji dinar za spravu,pa se posle stekuju za odrzavanje,bolje reci za elementarne stvar.I tako iz ruke u ruku,na nekome mora da se slome kola i normalno je onda da popravke kostaju gomilu love,kad treba sve da se vrati u prvobitno stanje. Sto se creva tice,trebalo bi da znas da guma stari sama od sebe,pa i da su stajala u rafu 13 godina,pitanje bi bilo koliko su dobra.Da ne govorimo posle ko zna koliko grejanja i hladjenja,zivota na suncu,po kisi i pod pritiskom Kako vas volim kad pitate kad je guma (za tocak) napravljena,a ne menjate je dok ne dodje do zice. Ne pravite duple standarde,ume to de se vrati na gorak nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si potpuno i slazem se sa izrecenim.....ali neko ko zna bi ovo resio za jedan minut, ocigledno je da se decko ne razume i da pokusava sam da uradi......... Jbg. ja na svom motociklu unapred znam sta treba menjati, a u ovom trenutku bas nista od bitnih stvari koje omogucuju bezbednu voznju.......opet ako se razumes a ja se razumem ja mogu i krsa da kupim pa cu ga napraviti ali neko ko se ne razume a kupi motocikl komplikovan on mora placati majstora........dobro zboris......muzika se placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...