coi92 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao, ja sam aca 92... god... trenutno vozim sprint princ.... koji se stalno kvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i....menjaj majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 25, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe... Lepo ti Arakis rece- podrzavam! ;D Dobro nam dosao! P.S. Nemo` se bunis- ti bar vozis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ... hehehe.... ja nemam majstora... vozim dok necrkne neki deo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Kad je vec takva situacija da se kvari a nemas majstora, ja ti predlazem da malo proucis mehaniku te tvoje masine pa probas i sam da popravis. Sto se vise upznas sa motorom vise ces i obracati paznju na njegov rad pa neces ni cekati da ,,crkne neki deo,, vec ces popraviti na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam stvarno dosta problema na motoru,... nerade mi svetla....ni migavci nista... sto ima veze sa svetlima... stalno menjam kupujem druge ali posle nekih 2.3, sata,,, crknu... nznm o cemu se radi... ;D ;D ;D ?? ako neko zna sta mu je... neka mi kaze sta da radim...?? takodje mi je sajla za kvacilo pukla... trazio sam u ovlascenom servisu.. ali su mi rekli da nemaju takve,, jer ovaj motor sto ja imam izasla je samo jedna serija... tako da delova nema ...ako neko zna nekog ko pravi... ili namesta sajle ... neka mi ostavi br.. ili kaze gde se nalazi... ?? imam jos dosta problama ali nebih da vas davim.. ;D ;D ovo su mi najhitniji .... hvala unapred sajt je kewa...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozzzz ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 26, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, tako smo svi ili barem vecina poceli sa kvarovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Prince batali ti te kineze, i kad vec nemas para uzmi MZ251 i Bog da te vidi. Ja sam oduvek bio protiv mza ako imas para za bolje, ali realno MZ je bolji od svakog kineza 5 puta, malo se kvari, delovi se kupuju na trafici, malo trosi, dobro ide..... PS: Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na dobrodoslici,,,,,,....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan POzZzZ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Aco Kupi nekog Japanca oni se ne kvare..... Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...