Jump to content

Moto Zajednica

pozzzzz

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Sachs Mad Ass 125

Dobrodosao. Kad je vec takva situacija da se kvari a nemas majstora, ja ti predlazem da malo proucis mehaniku te tvoje masine pa probas i sam da popravis. Sto se vise upznas sa motorom vise ces i obracati paznju na njegov rad pa neces ni cekati da ,,crkne neki deo,, vec ces popraviti na vreme.  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 13 postova

imam  stvarno dosta problema na motoru,... nerade mi svetla....ni migavci nista... sto ima veze sa svetlima... stalno menjam kupujem druge ali posle nekih 2.3, sata,,, crknu... nznm o cemu se radi...  ;D ;D ;D ?? ako neko zna sta mu je... neka mi kaze sta da radim...?? takodje mi je sajla za kvacilo pukla... trazio sam u  ovlascenom servisu.. ali su mi rekli da nemaju takve,, jer ovaj motor sto ja imam izasla je samo jedna serija... tako da delova nema ...ako neko zna nekog ko pravi... ili namesta sajle ... neka mi ostavi br.. ili kaze gde se nalazi... ??  imam jos dosta problama ali nebih da vas davim.. ;D ;D ovo su mi najhitniji .... hvala unapred sajt je kewa...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozzzz ;D ;D ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade

Prince batali ti te kineze, i kad vec nemas para uzmi MZ251 i Bog da te vidi. Ja sam oduvek bio protiv mza ako imas para za bolje, ali realno MZ je bolji od svakog kineza 5 puta, malo se kvari, delovi se kupuju na trafici, malo trosi, dobro ide.....

PS: Dobrodosao

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja