vojons 13 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se Suzuki Intruder M800 (805 cc, 53 KS), 2007. godiste, kupljen u maju 2007 godine u Markosu u Novom Sadu, registrovan do maja 2010 godine, presao 7.500 km, servis radjen na 6.000 km. Motor je u perfektnom prvobitnom stanju kao nov, garaziran u toploj garazi, nikada vozen po kisi i losem vremenu. Cena 5.500 eur, moze na kredit preko poslovne banke na 5 godina (ja zavrsavam), bez ucesca ili sa, od garancija banci administartivna zabrana na platu, jedini uslov je da se motor prepise na kupca odnosno korisnika kredita. Rata kredita bez ucesca na 5 god oko 130 eur. U zamenu dolaze u obzir noviji R motori 600 cc i vise ili naked tipa FZ1, Ducati Monster i slicno. Motor je u Novom Sadu, 0648344250, Vojo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vojo. Motor je kao nov, ko ga kupi nece se pokajati. Ja sam ga provozao i stvarno je super ali nemam ja te pare. Srecno sa prodajom. PS. Sta ces voziti na prolece kada ga prodas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 25, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaže Vojo da će da padne neki R. Mladost je to. Vrela krv. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Barezi, hvala na lepim zeljama, nacicemo nesto za prolece, a ima se ona ninja kumova kod mene u garazi, on svake nedelje 5 dana odsutan sluzbeno, 1 dan se bavi zenom i detetom, pola dana prijateljima i pola dana motorom! ;D Sve u svemu necu imati motor pola dana nedeljno tako da nije frka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Niko da se interesuje? :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Stalo znanje? ??? Da ima motor manu objasnjavo bih, pitam se neintersantan ili skup? :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga mjerkam... Mozda bi nekako kredit i dosao u obzir,ucesce i nastavnicka plata... hmmm ... lomim se ... dal da grizem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Grizi Aco, ako cenis da je to to garantujem mnogo kilometara bez ulaganja i kvarova! Sipaj gorivo i vozi! Ako zagrizes, oko cene cemo se dogovoriti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Poslao ja PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Juce se malo provozalo! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan kolka je registracija za njega posto ga jebu 50cc prelazi grupu do 750cc ? to moze biti problem ljudima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Registracija zavisi od opstine prebivalista vlasnika od 24-26.000 dinara, sreca da je jednom godisnje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan jel dolazi u obzir neka trampa mozda? imam jedno 25 ari vinograd pored kuce.. ili drug ima 30 ari njivu i sljivar skupa 50 ari ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Moze za vinograd ako ces mi pomoci u rezidbi i branju! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...