veljabandit 1077 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bicu slobodan da okacim ovde pozivnicu koju sam dobio... inace gospodin ZIDARSKOMLAKO i ja vec dogovorili odlazak... uz Bozju pomoc... LJUDI! 12., 13. i 14. veljače 2009 ćemo u Kamniškoj Bistrici (cca. 30km iz Ljubljane) več drugi put organizirati slovenski odgovor na njemački Elefanten treffen (u malom), II. SLONČKOVA RINGARAJA!!! Predviđena cijena ulaznice je 20 €, za to dobijete welcome drink, naručje drva i hrpu slame za ispod guzice. Sva ostala pomagala donesite sa sobom! Predlažemo: -šator, armafleks i vreću -lopatu za snijeg -lance za motor (također kakav konop koji ćete naviti oko kola) -piće i hrana (ČAJ, pivo, rakija i kobasice, možete dovući kakvog odojka ili 5) -lopte, frizbij i ostali dodaci za skraćivanje vremena (također karte i Monopoly haha) -roštilj, lonce za gulaš, termosice za čaj, … ukratko sve što trebate za uspješnu kuhinju na otvorenom! -TOPLA ODJEĆA I DEKE, jer je hladno!! Automobile i quade ostavite doma jer nisu poželjni! Dobrodošli ste svi bajkeri, koji ste za dobar provod uz taborsku vatru. Dođite s motorom na trodnevnu hladnu moto zabavu u snijegu!! RECITE I DRUGIM MOTORISTIMA, KOJI SE NE BOJE ZIME!!! RAZGLASITE SVIMA!!! Mapa do lokacije slijedi! Lp Dr_Jakob i ostala organizacijska prijave i dodatni info na jaka.lencek@gmail.com p.s. Smjestaj je sator i spavaca vreca ili nesto takvo, a moras znat, da ce noci biti oko -12 stupnjeva, tako da moras bit pripravljen na mraz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Zimski motosusret ...Svaka cast! Ovo je za prave muskarce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 23, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=164298.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Veljača mu dodje februar,te stoga odluka o polasku uveliko zavisi od weather forecast i to u minut do dvanaest :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi!! Da, u Sloveniji smo malo ludi. Kampiramo i motoriramo i u februaru. Ako imate pokoje pitanje, evo me. Inace, dobro nam dosli vi svi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan a, da... zaboravio sam. ja sam organizator ovog skupa, tako da moram bit najbolji izvor informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je bila poseta prosle godine i koliko ocekujete motorista ove godine... Da li ima neka svirka u kampu... da li ce biti neki stand sa hranom, picem ( pivcem ) ))) Jel bude put ociscen, tj. koliku deonicu pod snegom da ocekujemo ))) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je bila poseta prosle godine i koliko ocekujete motorista ove godine... Da li ima neka svirka u kampu... da li ce biti neki stand sa hranom, picem ( pivcem ) ))) Jel bude put ociscen, tj. koliku deonicu pod snegom da ocekujemo ))) pozz Posjeta prosle godine je bila dobra za prvi put. Ljudi nisu naviknuti na zimske moto tabore. Bilo nas je oko 40, s time, da nas je gore spavalo samo 5. Ali nek vas to ne obeshrabruje. I veliki elefanten treffen u njemackoj je poceo samo sa 15 motorima. Vec ove godine ce biti mnogo vecji posjet. Mnogo vecji. Ne, kod nas nema svirke, nema striperke, nema stantova ili kojesta takvog. Mozete upitat; "A sta onda ima?" Ima nas. Cieli kup bajkera, koji uzivaju na snjegu, pricaju itd. Ako imate gitaru ili nesto takvo, donesite. Isto je sa hranom i picem. Nema stantova. Ako oces klobase, donesi. Ako oces pivce, donesi. Ako oces... i tako dalje. Organizatori vam omogucimo, da imate plac, da imate nesto za kurit (drva) i da imate nesto toplo, na cem cete sjesti - slama. I to je to. (Ja sam super organizator, zato donesem svega previse, tako da necete bit gladni i zedni kod nas iako dođete sa nicem, ali tako je.) Ceste do gore nisu suhe. Ako oces, voznja je posve normalna ... za zimske uvjete. (I ja se do placa moram vozit preko 80km) A kad dođete do nas, samo vas 300m duga ledena steza dovede direkta u kamp. Ako zaglibite na ovom 300 m, dozovite nas i doči cemo i najvjerovatnije cemo se puno smijat i to je to (izvinite na mojem jeziku.) Ako imate jos pitanja, slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan samo nesto vam moram posebno objasnit: temperature noci padu tamo do -15 stupnjeva. Zato morate doci pripremljeni. ova kuca koju vidite na slikama nije daleko, ali mi spavamo vani u satorima. ideja 1: uzmite zimsku spalnu vrecu od vojske ideja 2: nabavite zimsku spalni vrecu za planinare ideja 3: ono sto mi svi radimo: posudite od nekoga vrecu za surf i u nju stavite obicnu spalnu vrecu. ovo ce vas grijati tamo do -20 stupnjeva. i relativno je jeftino. ako ne mozete posudit jednu, recite meni, jer vam mogu nabavit posve nove vrece za cca 35€, (inace je cjena oko 80-90€) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- pored tega; kraj vatre prilicno je toplo, tako da ne trebate vise obuce, nego toliko, da mozete vozit zimom. ja imam na sebi kad furam: - thermo cordura jakna i hlace !!!! - vrlo topla kratka majica - vrlo topao pulover - duge gace - thermo nogavice za skijanje - potkapa - zimske rukavice a, da ne zaboravim: ako vam je zima, kad ste vani, dobra ideja je isto, da uzmete skijacku upremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDIxOTMxMGNORFF1T0RBMU56ST1jTWpBdU5EZzBNRFk9&strDestLocid=31NTExOGF5MTBjTkRZdU16STNNVFE9Y01UUXVOVGc1TmpVPQ==strStartLocid=31NDIxOTMxMGNORFF1T0RBMU56ST1jTWpBdU5EZzBNRFk9&strDestLocid=31NTExOGF5MTBjTkRZdU16STNNVFE9Y01UUXVOVGc1TmpVPQ==&empriseW=315&empriseH=275&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=15/01/2010&indemnite=&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast junaci!!!!!!! Koja vatrena voda vas najbolje ugreje???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje nas ugreje kuhano vino i SLONOVACA!! Imamo i MAMUTOVAC, kojem je i Slonovaca p*** dim :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Ekola, prva drva za na vatru su vec tu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Decki, evo nam vremenska prognoza!! A sad; nabacite opremu na bajke i GASAAAAAAAAAA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Ekola decki! Za tacno jedan tjedan pocne se II. Slončkova Ringaraja!! To jest ravno toliko, da ustimate bajke, pripremite opremu i zagarantirate si koji paketic ovakih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SF 10 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee prijatelji nisu vas valda temperature obeshrabrile? ;D Pripreme na party su gotovo završene, vatrena voda pripremljena... Za hranu nema problema, bit će zimskih igara... Lopatu ne treba voziti sa sobom - imamo njih dosta, a i ceste su ok. Ima li interesenata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SF 10 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan movie... http://www.shrani.si/?32/NA/4zy9iM00/sf-na-padavicarjevi-prom.mpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan vreme katastrofa... pasoš kasni ((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SF 10 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak skupa u subotu zbog belog govna na cesti. U subotu ce bit cesta od Kamnika do Kamniske Bistrice ociscena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan ekola fotke!!! 4 albuma http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2229 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2228 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2227 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2225 a sledece godine ima, da se napravi i vasa ekipa i da dođete!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...