Jump to content

Moto Zajednica

Dr_Jakob

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dr_Jakob

  • Rođendan 06.09.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Celje, slovenija

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dr_Jakob's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. http://g.co/maps/prnw5 MAPA DO LOKACIJE !!
  2. Dečki, ako vam smeta preglasna muzika na skupovima i ako ste dosta ludi, dođite kod nas na Slončkovo ringarajo v Slovenijo. Nema muzike, samo zvukovi prirode, pucketanja vatre i gromkog bajkerskog smjeha.
  3. Nekoliko fotki i snimka od II.Slončkove ringaraje. KLIK Nekoliko rotki od III.Slončkove ringaraje. KLIK Prošle godine nam oni odozgo nisu poslali snjega, a za ovu godinu če snjega bit puuunoo.
  4. Preskupa? Vidim, da si iz Pule. Od Pule do našeg placa je tamo oko 300kilometra. Nije baš nešto posebno. Kotliča imamo i mi puno, tako da ne trebaš do daske prenatovarit svoje makine. Samo trebaš šator, profi vreču za spavanje (ili upotrebiš naš super duper trik sa torbom za dasku od windsurfa), a kod nas su sve trgovine otvorene i kod nas imamo u trgovinama klobasice, rakiju, čaj i sve ostalo, ne? A to oko ludosti organizatora... Paaa, jesmo ludi. Ne totalno, ali ravno toliko koliko treba, da se vozimo motorima zimi i da logorujemo usred snjega i se super provodimo. To baš nije "normalno", koliko ja znam, hehe.
  5. P.s. Možete admini popravit moju grešku, molim?
  6. Se opraštam, dečki za ono od Hrvatske. Tako je kako ste rekli: ova tema je postavljena na puno forumima, i desilo se, da nisam primjetio ove greške. Oko novca i ponude: To ide nekako tako: Ovaj skup organiziram samo ja. Osobno. Ovo nije klubski susret i nikako ne treba bit. Ako se vozite motorom skroz cjele godine, i ako ste za skup oko logorske vatre usred zime, ste naši. A sve to košta, bale slame, drva, plac, cjeli backup. Na skupu se u 3 dana zasad sabere skupa tamo nekako 200 bajkera, velika većina jih dolazi s motorima, neki se sramote z autima. Moram spomenut, da se svake godine ovi broj poveča eksponentno. Ponuda je samo drva i slama i plac, pravi bajker ne treba ničega više od toga. (Okej, probali smo pozvat kaku stripericu, a kad smo jim napisali, da ide za skup usred snjega i da je kod nas tamo oko -10 do -20 stupnjeva, sve su odbile, da bi gole skakale naokolo hehe) Šta nude Slončki? U biti ništa posebno, a puno toga, ako znate što mislim. Mi smo svi uvjerjeni, da pravi bajker ne treba rock banda, stiperke i takvih stvari, da bi se super provodio oko logorske vatre. Upoznati nove ljude, pričat lovačke štorije o našim bajkerskim iskustvima, na logorski vatri usred snjega ispečena hrpa klobasica, usporedni test domaćih rakija... Uf, puno je toga. Dođite i uvjerite se sami. LP jaka
  7. Možeš popit kolko očeš jer je tako hladno, da si opet normalan da samo dva-triput udišeš gorski zrak. Nije finta u rakiji (a ne kažem, da ne pomaže ), potrebna je dobra oprema. No, nije loše, da si pored toga i lud Mi smo. A vi?
  8. 20€ ti je preskupo za 3 dni fešte? ... eee, baš smo fini...
  9. LJUDI! 17., 18. i 19. februara 2012 ćemo ovog puta pr'Cenc, Paka 57, Vitanje, SLOVENIJA več četvrti put organizirati najludiji slovenski zimski moto susret, odgovor na njemački Elefantentreffen (u malom), IV. SLONČKOVA RINGARAJA!!! (Slonček se samrznuo) Predviđena cijena ulaznice je 20 €, za to dobijete welcome drink, naručje drva i hrpu slame za ispod guzice. Sva ostala pomagala donesite sa sobom! Predlažemo: -šator, armafleks i vreću (dobra fora je ako upotrebite vreču od surfa, u nju stavite običnu spavaču vreču i to je to... garantirano radi do -25 stupnjeva) -lopatu za snijeg -lance za motor (također kakav konop koji ćete naviti oko kola) -piće i hrana (ČAJ, pivo, rakija i kobasice, možete dovući kakvog odojka ili 5) -lopte, frizbij i ostali dodaci za skraćivanje vremena (također karte i Monopoly haha) -roštilj, lonce za gulaš, termosice za čaj, … ukratko sve što trebate za uspješnu kuhinju na otvorenom! -TOPLA ODJEĆA I DEKE, jer je hladno!! Automobile i quade ostavite doma jer nisu poželjni! Dobrodošli ste svi bajkeri iz cijelog regiona, koji ste za dobar provod uz taborsku vatru. Dođite s motorom na trodnevnu hladnu moto zabavu u snijegu!! RECITE I DRUGIM MOTORISTIMA, KOJI SE NE BOJE ZIME!!! RAZGLASITE SVIMA!!! Mapa do lokacije slijedi! Lp Dr_Jakob i ostala organizacijska prijave i dodatni info na jaka.lencek@gmail.com Posebno bi nam bilo drago, da nas posjete oni, koji svake godine idu na njemački Elefanten treffen i onima, kojima jedan put nije dosta
  10. Krofe. Evo, i slovenski moto cajtung napravio video o nama. Uvodnik i kod 07:40 SLONCKI!!
  11. Ekola, jucer smo izviđači otisli na plac: snjega ima 1cm
  12. Opet ti? Dobro nam dosao, brate slovenac!!
  13. Slončkova ringaraja nije klubski susret, izza nje ne stoji nikakav moto klub. Zato se financiramo iz lastnih dzepa. U drugim zemljama ima sličnih susreta i kod nijednog ulaz nije brezplatan. U stvari, Slončkova ringaraja je ludo jeftina, ako nas usporedis s sličnim susretima. Za primjerice, na njemackom Elefanten treffenu ulaznica košta oko 25€. Za te novce kod njih ne dobijes a baš nista, samo dozvolu, da si tamo. Pored tega, plati svako naruče drva (8€) i svaka bala slame (5€). A sad zamisli, kako brzo izgine ono narucje drva, kaj jih bacis na vatru, da se zagrijes na -12 stupnjeva Celsius. I na ogromnom Dragon Rallyju na Engleskom je prilicno ista prica. Kod nas za 20€ dobijes ulaznicu za 3 dana ledene zabave z najluđijim bajkerima, balu slame i koliko drva pozelis, da se ugrijes. I wellcome drink.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja