Jump to content

Moto Zajednica

MESSENGERS MC SERBIA NOMADS SUPPORT 81 WORLD

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova

Koliko clanova tvog kluba poznajes i druzis se sa njima?Pricali smo o tome pre nekoliko dana zar ne?Prvo se izbori za svoju poziciju u svom klubu pa  onda pljuj po drugima a znas dobro o cemu pricam .

Mada nisam hteo da ovo pređe u ličnu prepisku, evo odgovoriću ti na pitanja...

Članstvo u "Erama"  se povećava što je samo znak da klub uživa veliki ugled u regionu.  Znam da ti nisi imao

uvid u neke promene  zato što si  poslovno vezan za Nemačku gde si provodio veći deo godine i normalno je

da neke nove ljude ne poznaješ... Kao i svaki veliki klub i naš klub ima probleme sa kojima se nosimo...

ali to ne znači da sa prvim problemima treba dići ruke od svega i potražiti novo utočište, baš naprotiv, treba

ostati i boriti se dok se ne iznađe rešenje. Moja pozicija u kubu je jasna, i sam znaš da sam među prva tri člana

po kilometraži i skupovima, znaš i koliko se zalažem da klub napreduje, i dalje ću se truditi da svojim ponašanjem

budem primer ostalim članovima.

I ne pljujem, rekao sam šta mislim o bajkerima koji "prodaju veru za večeru" žao mi je što si ti među njima, ali to

je tvoj izbor, jbg.     

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S...

Pozdrav svima (ali stvarno svima) ;) Mislim da je ovo otislo predaleko i da se siri u nepotrebne diskusije i nametanja svoga misljenja kao jedinog ispravnog. >:( Svako ima prava na svoje misljenje i ima prava da ga kaze, ali ga nametati drugome (ma bilo najispravnije), nije u redu. Ne mislim da solim pamet drugima. Krce je dao informaciju o svojim namerama, mi smo procitali, dali svoja misljenja, primedbe, sugestije, pa i pokoji savet i to bi trebalo da je to. Svi sretni i zadovoljni :) Upustati se u nekorektne diskusije, dijaloge, prepucavanja nije potrebno nikome. Ko je sta govorio, radio, mislio nekada i sada je licna stvar i ne bi trebalo na ovom mestu iznositi prljav ves (niciji), eventualno svoj ako se za to oseca potrebu. :-X Ovo je mesto gde treba da smo pozitivni i da sklapamo prijateljstva a ne neprijateljstva. 8) Svi volimo motore, voznje, druzenja ali smo i svi prica za sebe i to treba postovati. Pokusavamo ljudima da promenimo sliku o bajkerima (nama) a to mozemo samo zajedno, slozno i kulturno. Neka je svima sa srecom i posvetimo se pozitivnim akcijama. Naprimer, dodjite u Zrenjanin da budete zekani i zecice (pogledajte akcije motociklista Uskrsnje druznje) bicete dobrodosli svi.

Budimo pozitivni, veseli i postujmo druge da bi postovali nas ;)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja