Libero 2157 Napisano Februar 3, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.shark-helmets.com/app/garantie/conditions.asp?lang=EN Naravno da Srbije nema na spisku zemalja koje podležu garanciji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma znaju da smo tvrdoglavi pa nam i ne treba garancija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam jurio iskustva ljudi sa Shark kacigama,pre mesec i po-dva,al ih nije bilo mnogo.Uzeo sam S 500 air demon.Prezadovoljan sam.Udobna je,duboka,ima pokriva celu bradu sto nemaju sve,vizir ne magli,a buka-nije strasno.S 650 sam probao u radnji,nisam osetio neku bitniju razliku.Mozda je malo ozbiljnija,al neces se pokajati sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...