ULT 3 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima neko iskustva sa pravljenjem auspuha,neke seme skice bilo sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan u ovoj temi se doslo do ideje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36288.0 a ovde se preslo na izradu,,,, http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42408.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovo.Ja bih radio sve od prohroma.Gde mogu da kupim ovu vunu ili sta je vec najbolje da se ubaci u auspuh. Da yamaha ima 2lonca,pa neznam dali treba onaj kockasti izbaciti ili ovaj na njega privatiti? Ako stignem danas okacicu sliku pa da vidite na sta to lici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5926 Napisano Januar 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naš član Bokilić pravi auspuhe za motocikle, možda da se njemu obratiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika. nisu neke ali se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan to je vec vareno tako sa ga ja uzeo. E sada neznam dali trebam oaj kockasti deo izbaciti ili samo da radim novu cev na njeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako ne insistiras bas na ovom cetvrtastom delu,napravi klasican valjkasti lonac vunu ne znam gde ima kao sto sam ja koristio jer je jeko tesko naci istu najjednostavnije ti je da kupis prohromske zice za pranje sudova,one u sebi imaju rupu (izgledaju kao krofne) i samo ih nanizes na cev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo ovo je na brzinu kako bi trebao da odradis nov lonac protocni i novu cev da se kaci gde i ovaj i jednu selnu da drzi auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Lepo ti je andjelo nacrtao pa tako i napravi . Pricam ti o ovome jer sam imao xt 600 kojeg sam vozio samo na offroad . Hteo sam za malo para da napravim lonac ali nisam uspeo pa sam se setio i uzeo srednji lonac od golfa (mislim da je bio) i stavio . E sad ako zelis komsije da te kamenuju vozi tako ako ne napravi db kiler kojeg sam i ja napravio . Motor sa originalnim je iso dosta dobro a sa ovim sto sam ja stavio iso je i u trecoj na zadnji tocak . E sad ako planiras da kupis lonac kog sam ja naso za nekih 2000 din. gledaj da je protocni i da ima sto vise i sto vise sitnijih izbusenih rupa . Iz iskustva jer je prijatelj kupio neki sa nekim velikim i retko izbusenim rupama i nije moglo da se stoji pored njega . Eto to ti je moj predlog a posle sam i stavio onu hromiranu fabricku resetku preko njega i jednu zakrivljenu cev na dole i izgledalo je ekstra. Pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam kako je Andjelo nactrao. Posto sam raskupusao ceo motor nikako da probam kako to radi,kada sastavim kacim slike. Hvala vam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan to ce da grmi ako je duzina topa do 350mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sto sam napravio je duzina 500mm precnik cevi je 100mm a unutraqsnja cev je 30mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sa tom unutrasnjom cevi nece biti bucan,mada si je slobodno mogao staviti do 50mmm,a samo na kraju napraviti db killer. kada zavrsis okaci sliku i neki klip sa zvukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Precnik unutrasnja perforirane cevi bi trebao biti isti ili nekoliko mm.veci od precnika same izduvne grane.Svako preterivanje u uticace na performanse motocikla.Precnik perf.cevi nikako ne bi smeo biti manji od precnika izd. grane jer ce dovoditi do pregrejavanje samog motora odnosno ostecenja.POzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan taj bi bio tih i na fi 50mm perforirane cevi jer ima duzinu a koliko su milimetra rupice na perforiranoj cevi jer i od toga zavisi koliko ce da priigusi zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan rupice sam izbusio od 3mm i 5mm je razmak imedju njih. ako mislis da bi bolje bilo da je kraci mogu da ga skratim posto jos nije zavaren jedan kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zaja1991 0 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Aleksandrovac( Zupski) Motocikl: Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za Andjelaa gore...u vezi Xt 600...jel ti nije problem da okacis sliku auspuha za xt sa nekim preciznijim merama...kao npr ovo gore sto si nacrtao samo sa nekim merama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zaja1991 0 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Aleksandrovac( Zupski) Motocikl: Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan I da li mora da ide cev kroz lonac,ili moze doci samo do lonca...zasto bi kroz lonac prolazila.cev...nejasno mi je...akk mozete da mi objasnite...hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...