Miško 0 Napisano Februar 23, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Slatko se navozo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan uh hvala mnogo svima na cestkama slike sutra danas se morala probati sprava Mina ne moram ja da te provozam kad to znas dobro i sama i jeste 929 neko me je pitao i sto Luka rece stvarno je dobar mnogo dobar motor opet hvala svima pa se vidimo uskoro na voznjicama samo da registrujemo spravu Kuku mene mali moped di ces sa stomakom opet? (al se :? rimuje) Cestitam!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 24, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan uh hvala mnogo svima na cestkama slike sutra danas se morala probati sprava Mina ne moram ja da te provozam kad to znas dobro i sama i jeste 929 neko me je pitao i sto Luka rece stvarno je dobar mnogo dobar motor opet hvala svima pa se vidimo uskoro na voznjicama samo da registrujemo spravu Kuku mene mali moped di ces sa stomakom opet? (al se :? rimuje) Cestitam!!! :wink: pa na veci rezervoar ili na na neki drugi stomak :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan slika http://cdn.bjbikers.com/images/imported/86/hKeEo_07032007008kv1.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 13, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan slikahttp://cdn.bjbikers.com/images/imported/ov/1akLU_07032007008kv1.jpg Srdjane prelep je !!! :shock: Ah moram da dodjem u Shabac ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mina ,nadam se da ne dolazis u Sabac samo zbog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 13, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mina ' date='nadam se da ne dolazis u Sabac samo zbog motora [/quote'] Ma nisam bila gore vetj duze vreme...moram i baku da obidjem, pa ako budem dolazila taman i vas da vidim da popijemo kaficu neku, a i da mi se pohvalish uzivo A stvarno je prelep ! Ma i ja tju moj u crno da ofarbam !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Oooo! Pa cestitam! Kongredzulejshns!! :!: :!: :!: Bas je shmekerski Sve najbolje sa novim motorom, i neka mu jedina mana bude to sto nece da radi ako nema goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 13, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sve cestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...