isterivac 269 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kompletam far sa maskom, staro oko pola godine u odlicnom stanju. Cena dogovor ili ako neko ima Farove za R1 nebitno godiste da menjamo i da se dogovorimo oko doplate (moje naravno) ) info pp ili na 0658666228 http://z.about.com/d/motorcycles/1/0/y/0/-/-/SupermotoKTM950Action.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druze ni sam koliko da trazim s obzirom da je original.. Ponudite neku realnu cifru ko god da je zaineresovan. Dogovor kucu gradi Ali bice verovatno dosta jeftinije nego da se uzme kod uvoznika nova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista da ponudi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista da ponudi? Kazi cenu pa da se dogovaramo ako odgovara .... Pozdrav !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena od oko 100 evrica realna, ipak je to od original KTM 2009 godista... nije varena, gitovana i slicno... Far se podesava po visini... E sad vi recite... One kineske streetfight kostaju 60-90evra sa onim svetlima koja bas i nisu nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena od oko 100 evrica realna, ipak je to od original KTM 2009 godista... nije varena, gitovana i slicno... Far se podesava po visini... E sad vi recite... One kineske streetfight kostaju 60-90evra sa onim svetlima koja bas i nisu nesto... Znam, zato i pitam ... Jeste realna , ali i da svetli onda za svih 100 eura !! hehe Razmislicu, meni samo treba svetlo reda radi ... cisto da bude street legal ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ta ima da svetli ki bozicna jelka )) salu na stranu, sija za sve novce. Trenutno stoji na mom thunderace-u. Izgleda brutalno. Prava maska za one koji hoce fightera a da se razlikuju od drugih! 060/3768381 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat far... moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...