mjoe 60 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ii meni i drugaru treba air filter za Pegaso 650, modeli '97 i stariji. Ne mozemo da verujemo da ga nigde nema u prodaji. Da li neko zna gde da ih nabavimo ili narucimo? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 20, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ček', jel tebi treba okrugli ili pljosnati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trazio ovde dok sam vozio Apriliu i nije ga bilo i narucio sam iz Italije na kraju,mislim na okrugli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoji jedan okrugli greskom narucen ko bude hteo neka se javi POKLANJAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 22, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan A si gledao mozda u prodavnici u Zemunu, ugao Vrtlarske, Radoja Dakica i Cvetne. Ne znam kako se zove prodavnica ali imaju goooomilu filtera! Moze cak i da se naruci, a nisu im cene visoke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ček', jel tebi treba okrugli ili pljosnati? Treba mi pljosnati, okrugli je za kasnije modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan A si gledao mozda u prodavnici u Zemunu, ugao Vrtlarske, Radoja Dakica i Cvetne. Ne znam kako se zove prodavnica ali imaju goooomilu filtera! Moze cak i da se naruci, a nisu im cene visoke. Hvala care, to je verovatno jedina u kojoj nisam gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 22, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa pljosnati nije papirni, on se pere i naulji. Ako nije iscepan, turiš ga u benzin, opereš i posle toga lagano nauljiš. A ima i onih sprejeva za vazdušne (uljne) filtere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Pa pljosnati nije papirni, on se pere i naulji. Ako nije iscepan, turiš ga u benzin, opereš i posle toga lagano nauljiš. A ima i onih sprejeva za vazdušne (uljne) filtere. Hvala ti druze na informacijama ali vise nisu u stanju da se peru i koriste. Doslo vreme da se zamene pa nam trebaju novi (raspali se,13 godina je to, pa se bojim da ne povuku u karbove). Ili ako znas nekoga ko bi mogao da nam napravi od onih sundjera koji su bas za filtere za vazduh?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 23, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ne znam. Ali moralo bi da postoji negde. Evo nađoh u Louisu. http://www.louis.de/_20f3aa9d2d1df3bde5238a677a548aae21/shop/shop_article_big.php?IMG=10051972_TEXT.JPG&zusatz=1&TITLE=100502 http://www.louis.de/_20f3aa9d2d1df3bde5238a677a548aae21/shop/shop_article_big.php?IMG=10052048.JPG&zusatz=1&TITLE=10052000 Nije skupo, pa i ako ne pasuje- nije strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ne znam. Ali moralo bi da postoji negde. Evo nađoh u Louisu. http://www.louis.de/_20f3aa9d2d1df3bde5238a677a548aae21/shop/shop_article_big.php?IMG=10051972_TEXT.JPG&zusatz=1&TITLE=100502 http://www.louis.de/_20f3aa9d2d1df3bde5238a677a548aae21/shop/shop_article_big.php?IMG=10052048.JPG&zusatz=1&TITLE=10052000 Nije skupo, pa i ako ne pasuje- nije strašno. Mislim da ce ovo da nam zavrsi posao, samo ako nisu manji nego sto je potrebno. Ako su veci, dacu ih ortaku da ih ukroji na laseru i to je to, bice kao fabricki. Po slikama vidim da je materijal isti kao na originalu. Hvala ti puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan filter za vazduh, farbanje kod brke. . . U bre joe, pa kakwa je to pegaso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan filter za vazduh, farbanje kod brke. . . U bre joe, pa kakwa je to pegaso? hehe, sad je dobra a ima da bude vrh. Jbg, 13 godina joj je, mora da se ponovi. Evo da vidis kako izgleda u naked varijanti pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan leonta11 imas pp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigo danas filter od leonte 011. Hvala druze !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu i drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...