Surb 66 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u subotu u Beograd. Kupio bih neku kacigu do 120 eura i neku tekstilnu jaknu do 80 eura. i neki aktivni ves. Treba mi preporuka koje radnje da obidjem (ako moze adresa da ne lutam po Beogradu) i da vidim da li ima nesto od ovoga da se kupi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3215 Napisano Januar 20, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktivni ves imas u Intersportu u Mercatoru, na Novom Beogradu. Ne znam koja ti velicina treba, ali ako nosis L ili manji broj, onda ces nesto i naci. Ja sam bio pre 3-4 dana i velikih brojeva nije bilo. Kacigu pogledaj u Guevara-i, imaju popust i mozes da nadjes solidnu kacigu za te pare. Mislim da imaju i jakne, klikni baner i tamo ces sve videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 21, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan kacige vidi i u exportautu trenutno je totalna rasprodaja marushin kaciga. www.exportauto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se setio. Treba mi ulje Morul 5100 ili 300v, dot 4 za kocnice i neko za amortizere. Gde ima to da se kupi u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se setio. Treba mi ulje Morul 5100 ili 300v, dot 4 za kocnice i neko za amortizere. Gde ima to da se kupi u BG. http://www.mass.rs/, a kad si tamo mozes pogledati i i svu opremu koja ti treba. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1893 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan BIRAJ !!! ;) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8680.0 Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...