Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za Slaviju znam kad se spustas iz Beogradske ima znak da ne mozes desno u Srpskih vladara... a za krugove znao sam ja da ih vrtim iha ha ;D ;D ;D ;D super je kao antidepresiv... nesto zujali po gradu, a jedan ortak smoren (problemi sa ribom) ne mozes coveku osmeh da izvuces... totalno smoren.. setim se pravac Slavija .... posle drugog kruga je krenuo da se smeje, posle petog smo morali da palimo jel smo privukli paznju policijske patrole kod Meka ;D ;D ;D Popsy da ti ovo patentiras! ;D ;D ;D ;D Kod ginekologa u ordinaciju dolazi žena, na pregled naravno. Doc. navlači rukavice i sa obe ruke zalazi da ispita unutrasnje objekte, jel`. Pregleda on tako matericu i ostale hmm.. kad mu u jednom trenutku zvoni telefon. Šta ce doca, ne može sad da prekine; izvlači jednu ruku i diže slusalicu. Ispostavilo se da je to njegov rođak Mića iz unutrašnjosti Srbije i da mu dolazi u posetu. Naravno, ne zna gde da nađe Doc. pa pita za koordinate. I doktor naravno krene da objašnjava uz neizostavnu gestikulaciju onom rukom unutra. Ovako Mićo: Dođes vozom na glavnu železničku stanicu, zatim pravo Balkanskom do Miloša Velikog, tu skreneš desno ideš tako, pa skreneš levo, nastaviš tako i doći ćeš do Karađorđevog parka, pa skreneš u Višegradsku. Tu si skoro stigao, pitaš za moju kliniku i našao si me. Završio doca razgovor i okreće se prema ženi koja mu kaže : "Doktore, jel` može još jedan krug oko Slavije`? inace, ako nema znaka da je zabranjeno (kao na primeru ovog vozila B sa fotografije) , onda je dozvoljeno da vozilo B skrene u prvu desno. sto se tice onog skretanja iz Beogradske ulice desno u Srpskih vladara, posavljen je znak za zabranjeno skretanej desno pre nekih recimo 5 godina. do tada znaka nije bilo, te je skretanje bilo dozvoljeno Oooo, pa ti nisi frishak vozac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 22, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je 20-ak % neka standardna devijacija. A ove price za policajca i kruzenju uokolo-naokolo, prvo nisam mogao da vjerujem, a onda se upalila lampica....policajac! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je 20-ak % neka standardna devijacija. A ove price za policajca i kruzenju uokolo-naokolo, prvo nisam mogao da vjerujem, a onda se upalila lampica....policajac! ;D Kakva lampica, kakav policajac, tebi se prividja... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @boki.64 Izvini molim te, a ko si ti da procenjuješ i na osnovu čega da li ja znam propise ili ne. Razumem da si uplašen za svoju bezbednost, jer motor voziš tek od proleća 2009 godine i mogu da ti kažem da se ne brineš, jer je čitav tim redara uključujući i mene prošao dosta toga kao što su vožnje na akcijama po BGD-u i vikend vožnji, a vrhunac je bio prošlogodišnji reli gde smo se pokazali u najboljem svetlu. Svi smo prošli i kurs bezbedne vožnje, a i svi imamo odgovarajuće kategorije za upravljanje motorciklima. Da si bio na nekoj akciji video bi da nema razloga za brigu i tu nekakvo prozivanje po forumu. Ako imaš neku žalbu obrati se Scubi ili Arakisu oni su vodje redarskog tima I ja ću ti rado ću ti rado odgovoriti na sva pitanja na PP da ne bi ovde raspravljali, jer to nije tema. Uzgred hvala na donaciji za Kulinu pozz dr.Bane Znas sinovce, ja posedujem vozacku dozvolu 27 godina, to je godinu dana duze nego sto ti imas godina zivota, a ucestvujem u saobracaju i duze! Za to vreme sam sigurno "ubio" najmanje pola miliona kilometara. A, tacno je -A- kategoriju posedujem tek od proslog proleca kao i prvi veliki motorcikl. Da ne bih sirio temu i ovo pretvarao u poligon za svadju, sto mi i nije bila namera, recicu ti samo da je sujeta jedna od najgorih ljudskih osobina, a da ne pricam o tome i da je smrtni greh! Mlad si uci, uci stalno i u svakoj prilici, ne osecaj se pogodjenim ovo je samo "drugarska kritika" Pozdrav, nema ljutis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @boki.64 Izvini molim te, a ko si ti da procenjuješ i na osnovu čega da li ja znam propise ili ne. Razumem da si uplašen za svoju bezbednost, jer motor voziš tek od proleća 2009 godine i mogu da ti kažem da se ne brineš, jer je čitav tim redara uključujući i mene prošao dosta toga kao što su vožnje na akcijama po BGD-u i vikend vožnji, a vrhunac je bio prošlogodišnji reli gde smo se pokazali u najboljem svetlu. Svi smo prošli i kurs bezbedne vožnje, a i svi imamo odgovarajuće kategorije za upravljanje motorciklima. Da si bio na nekoj akciji video bi da nema razloga za brigu i tu nekakvo prozivanje po forumu. Ako imaš neku žalbu obrati se Scubi ili Arakisu oni su vodje redarskog tima I ja ću ti rado ću ti rado odgovoriti na sva pitanja na PP da ne bi ovde raspravljali, jer to nije tema. Uzgred hvala na donaciji za Kulinu pozz dr.Bane Znas sinovce, ja posedujem vozacku dozvolu 27 godina, to je godinu dana duze nego sto ti imas godina zivota, a ucestvujem u saobracaju i duze! Za to vreme sam sigurno "ubio" najmanje pola miliona kilometara. A, tacno je -A- kategoriju posedujem tek od proslog proleca kao i prvi veliki motorcikl. Da ne bih sirio temu i ovo pretvarao u poligon za svadju, sto mi i nije bila namera, recicu ti samo da je sujeta jedna od najgorih ljudskih osobina, a da ne pricam o tome i da je smrtni greh! Mlad si uci, uci stalno i u svakoj prilici, ne osecaj se pogodjenim ovo je samo "drugarska kritika" Pozdrav, nema ljutis! ...mrsavo, za 27 godina, ja toliko za 15... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ...mrsavo, za 27 godina, ja toliko za 15... ;D ;D ;D ;D ;D : ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...mrsavo, za 27 godina, ja toliko za 15... ;D ;D ;D ;D ;D : ;D ;D ;D Al` zato kitchma u autu... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje su glasovi vise grupisani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se prvo da vozilo B ne sme da skrene desno, jer ima jasan znak o smeru kretanja saobraćaja na tom ukrštanju (kružni). Ni to ne bi znao da kolega nije platio kaznu na Slaviji. Lepo mu rekao policajac, pa jel vidiš ti ove strelice na znaku (msilio na znak za smer u kružnom toku)? Sve su ulevo! Dakle, onda vozilo B treba valjda da uključi levi migavac i obrne krug pa da da desni migavac i isključi se u željenu ulicu. To mu valjda dođe po pravilima. na slaviji nesmesh samo iz beogradske desno u srpskih vladara , sve ostale ulice smesh u prvu desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kada se skrece u prvu desnu ulicu na raskrsnici sa kruznim tokom, vozac je duzan da se prestroji u krajnju desnu traku ulice iz koje nailazi na kruzni tok, da da desni migavac i da skrene u prvu ulicu sa desne strane. XXXL je sve lijepo napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...