Pablo 1947 Napisano Novembar 7, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kod Malog Cace smo slikali Kometa... Dirtyjev Hyosung Comet GT650 Ponosni vlasnik Dirty, motor ti sjajno izgleda, zelim da se propisno i navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 7, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate moj I ja tebi zelim isto , znas na sta mislim :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 7, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lijep je to motor, rekao sam vam ja :wink: Ajde Dirty, vozi vozi vozi..., pa nam sto prije napisi jedan clanak o motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Novembar 7, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke Dirty, i puno predjenih kilometara :wink: :wink: :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...