alesta 0 Napisano Februar 20, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ponudu za virago 535,92 godiste,18000 km,2800 evra,ocuvana i odrzavana,da li je ova cena realna s obzirom na godiste,i kakva su Vasa iskustva sa ovim motorom,svaki savet mi je dobrodosao,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stvarno presao 18000, mislim da vredi... dosta su na ceni u nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 20, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva ali veoma popularan u SLO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svida mi se taj motor ali negde sam citao clanak da je dosta mali po dimenzijama i da treba obratiti paznju pri kupovini ovog modela na odnos gabarita coveka i motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Februar 21, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jos jedna ponuda za isti motor ali 1997.god u odlicnom stanju ali presla oko 21000 km sa svom dodatnom opremom.Nema lepse u gradu sto se mene tice,a to mozes da vidis na slikama u mojoj galeriji.Vozio sam ih nekoliko (535) i svaka (yamaha virago) je imala neku falinku.Dakle,velika razlika. Cena : 4.000 (ni cent manje). veruj mi ,vredi te pare Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...