vecicrnogorac 48 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan evo prvih fotkica novog kombinezona sto mi je stigao ovih dana. Dainese jednodjelni, spreman i naostren za Grobnik i ostale izazove ako nekoga interesuje model radi velicine a kupuje na nevidjeno kao ja, ovaj model je broj 54 a moji gabariti su 184cm/90kg i stao sam poprilicno fit u kombinezon P.S. Luka, oprosti al sto da ti kazem... http://www.badongo.com/pic/463994 http://www.badongo.com/pic/463995 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo perije. Svaka cast na izboru. :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Februar 19, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa Veci neka je sa srecom i na dugi vijek?! Nego kad ces ti da naletis u nase krajeve,da vidim kakav je za zalijeganje po kafanama!? I nemoj na Grobnik bez Evila,da im pokaze svoje raskosno znanje!? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je A da si kompletan i nisi, fale ti jos cizme, rukavice i ledjni protektor :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9873 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 4455 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je A da si kompletan i nisi' date=' fale ti jos cizme, rukavice i ledjni protektor :twisted:[/quote'] I faili mu crvena kugla, za u usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je A da si kompletan i nisi' date=' fale ti jos cizme, rukavice i ledjni protektor :twisted:[/quote'] I faili mu crvena kugla, za u usta DAMN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I faili mu crvena kugla' date=' za u usta [/quote'] ..i da puste Zverka iz sanduka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je A da si kompletan i nisi' date=' fale ti jos cizme, rukavice i ledjni protektor :twisted:[/quote'] I faili mu crvena kugla, za u usta na ebay cemo sve da nabavimo :wink: Mixa, to sam obecao da cemo odradit al cemo vidjet sa ili bez kombinezona Evil, dje vidis adrenalin u robokapovom izdanju,... ostavi nesto da se moze polomit vidjecu prvi lijepi dan da uvatim da se obucem i da ga probam kako lezi na motorcicu.... slikacemo sve i javit utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 20, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan O to moram probat da vidim kako mi stoji i da se slikam da pokazujem ribama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti se ponegde smezurala ta koza na kombinezonu....da nije kengurova? p.s. stvarno ti je saliven, sa srecom da ga ogrebes samo na kolenima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je A da si kompletan i nisi' date=' fale ti jos cizme, rukavice i ledjni protektor :twisted:[/quote'] I faili mu crvena kugla, za u usta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :fcab: U Daneeeee, niskaaaaa, niskaaaaa!!! Cenim!!! Veci, gde ti se dede ponos??? Da nema glave naslici, mislio bih da je neka riba :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 20, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e moj Djuro, kad sam se sjetio zasto sam ga kupio uopste zavuka` se ponos na jedno mjesto pozadi... (vidjeti sliku 2 dje pokazuje strelica niz ledja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan uuuu la la al ce te stipkam kad ga obucesh sad hehehehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan evo prvih fotkica novog kombinezona sto mi je stigao ovih dana. Dainese jednodjelni' date=' spreman i naostren za Grobnik i ostale izazove ako nekoga interesuje model radi velicine a kupuje na nevidjeno kao ja, ovaj model je broj 54 a moji gabariti su 184cm/90kg i stao sam poprilicno fit u kombinezon P.S. Luka, oprosti al sto da ti kazem... http://www.badongo.com/pic/463994 http://www.badongo.com/pic/463995[/quote'] Pa ljudino svaka cast :wink: A kad si vec kupovao kombinezon zasto si nisi kupio muški :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...