kvadman 0 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan sa garancijom, bili u maglenkama nekih mesec dana. nisu ni 10ak puta ukljuceni... h1 8000k 30e. novi su 55e. a ovi su kao novi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 18, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan H1 su a ne H7. ja sam greskom napisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan e da su h7 otisle bi odavno! i ove ce,nema da brines! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5697 Napisano Januar 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12378 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 8000 K? Pa to je skoro plavo svetlo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Licno video xenoni odlicni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan MOZE SLICICA?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra gledam koje meni sijalice dolaze, ako su u pitanju H1 kupujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dicman 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan daj telefon, ja ih uzimam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...