mile fazer 4464 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo Veve, nakon ovog krštenja, ili bolje reci nakon ovakvog, šta bi te moglo sprijeciti da kreneš negdje gdje si naumio. kiša - ona ne sigurno, hladnoca - nju doruckuješ, snjeg - njemu se cak i raduješ, kilometraža - e ona te brine jer ako je ispod 500 - 600 km. dnevno onda nije neka fora. Veve ti možeš sve, ti si biker. sada se odmori pa postavi koju slicicu jer evo svi to ocekujemo. pozdrav i sretno ti bilo. e da sada ti je do Pule p...... dim pa se vidimo na mom terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bar malo toplije dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Matiija pa tako nesto sam i imao u lanu sto se tice fotografija stare grcke.. jedva cekam da sve to dozivim, a i da podelim to iskustvo sto blolje mogu sa vama..... Milie, mnogo si lepo ovo napisao.. hvala ti... iskreno se nadam da cemo se i videti uskoro... perisic boro sada je temperatura u atini 4 stepena ali bi trebalo da dodje do 8 danas.... ali sutra je vec 12, pa 14, pa 16... bar tako stoji u pronozi a sada evo malo slika koje sam skinuo na brzinu imam i video klipova kako vozim kroz mecavu to nisam napisao sinoc.... jedno 2 kilometra sam vozio po neverovatno loim uslovima, padao je sneg i kisa i sto je bilo najgore bilo je mnogo snega na autoputu + magla gde je vidljivost bila nekih 50 metara, vozio sam jednom trakom sirokom pola metra na kojoj nije bilo snega.... mislim se ja sto li nema ovih sa cistacima snega da ciste puteve, kad pogledam ja u retrovizor i imam sta da vidim cistac snega ide iza mene svo vreme, ja idem napred i cistim njemu put umesto da bude obrnuto, ko zna koliko dugo je isao iza mene ali mi ne svira da me nebi uplasio da se slucajno ne strecnem i skenem sa moje trake u sneg.... kad sam ga video sam sam otisao u taj sneg skroz levo i pustio ga da prodje.... e da slike : postavicu jos uskoro, sad moram da idem da radim.. jos jednom vam se svima zahvaljujem sto ste bili uz mene svo ovo vreme, stvarno mi je znacilo.... uno vas pozdravljam iz svakim danom toplije grcke :) veve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 26, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve svaka čast zavredeo si titulu "El Cojones Grande" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo....nemojte ovo da radite kod kuće... ;D Pitaće vas staros' gde vam je bila mlados'..kad počMu kolenca, cevanice i laktovi da štrecaju pri svakoj promeni vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Slike su naravno u stilu Veveta. A priča je onakva kakva se priča unucima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 26, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam verovao da ces se resiti da krenes po ovakvim vremenskim uslovima. Ja ne bih isao, al sad kad vidim kako ti je srce puno dozivljaja mozda bi krenuo.... Sta reci ? Svaka cast na odvaznosti (mudima) i umecu voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Januar 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve svaka čast zavredeo si titulu "El Cojones Grande" Frozen Cojones. Grande. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve! Sad si svoj na svome!!! ;D Uzivaj i cekam slike sa Peloponeza, Mikene, Korinta, Epidaura....Pre par godina kad sam bio dole, bila je elementarna nepogoda, 45C, pa su te posete izostale, kome je do setnje na toj temperaturi. A pogledaj sada... Sto je najbolje, ceka te pravo vreme za uzivanje. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve svaka čast zavredeo si titulu "El Cojones Grande" Frozen Cojones. Grande. Misliš CONGELADOS COJONES GRANDE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ti si bas hrabar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove hrabrost... Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan U bre ex-komsija pa ti si bre poludeo totalno. :) Svaka cast za poduhvat i nadam se da neces vec u februaru da se kupas kako si krenuo. :) P.S. Tek sad sam video temu. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Kapa dole. Nisam znao da je Grcka ovako lepa i zimii, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da kada je spoljna temperatura -5, pri brzini od 50 km/h ta temperatura postaje -17. Veve, mora da si u prethodnom zivotu bio neka polarna zver...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Miloske, u pravu si za more.... stvarno bi mi bilo zao da ga samo gledam... .cekam da temperatura dodje bar na 20 stepeni.... Djomla, pa tako nekako mu dodje to za temperaturu... ali ja stvarno nisam imao problema, jeste bilo hladno ali nista sto ne moze da se izdrzi.... desavalo mi se da vozim i po 250km da ne stajem da se grejem i to velikim brzinama.... stvarno nije nesto neizdrzljivo.... Panza e meni je bas lepa... sada za vikend bi trebalo da idem u neki lepi obilazak okoline pa ce biti i novih fotografija jos jednom hvala na pohvalama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Imas pozdrave od ostalih iz komsiluka. Skocices ti u more i da nema 20 stepeni. :) Pa i to je za ljude. Kad mogu rusi da udju u ladnu Volgu i ti mozes da okvasis guzicu u Egejsko more. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo veve i jedva cekam tvoje slike.Pozdrav i uzivaj sa svojom afrikom i fotoaparatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @LOSHMI CAPO zaboravih da ti odgovorim odmah. Na auto putu do Atine benzinskih pumpi ima na svakih 30 - 40 km.... @miloske ma skakao sam ja za krst u ladnu moravu na 3 stepena, mogu valjda da skocim u more na 20... e da puno pozdravi komsiluk @motoras.... iskreno i ja jedva cekam svoje slike.. ali da ih fotografisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Bar se nisi znojio na motoru, pa te nije udarila promaja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma skakao sam ja za krst u ladnu moravu na 3 stepena, mogu valjda da skocim u more na 20... ;D ;D ;D ;D ;D pa sto ne rece na pocetku teme, nego nas voe sekiras danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja se smrzo dok sam citao, a ti nista. Svaka cast majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj mnogo da pališ Milošketa, može on bolje, dalje i hladnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...