kepo 4527 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan veve, pusti bre mikku i lakija, lako je pricati al treba krenuti. ;D Zajebi minus čuvaj jaja, trebace ti u Atini ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa pre 3 dana sam vozio po minusu 200 km.... kao sto rekoh ne plasim se ja hladnoce na telu, sve se to izdrzi... jedino me plasi led.... imacu merac temperature na motoru pa ako vidim da je ispod nule vozicu mnog sporije i to je to..... a ako me uhvati neka mecava stacu u najblizi motel i tu prespavati.... ma sve je drugacije kada napravis prvi korak i sve ustvari izgleda teze kada razmisljas o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 19, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa Veve kud ne rece ranije da imas Mitas gume ... kreci odmah onda . Ionako je svejedno za te gume jel suvo , kisa ili sneg . One klizaju na svim uslovima puta ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Opet rekla - kazala za Mitas...cccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan to je odlicno.... sobzirom da sam sa njima presao vec 10.000km vec sam se uvezbao da proklizavam, a da to i ne primetim..... znaci spreman sam za put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa Veve kud ne rece ranije da imas Mitas gume ... kreci odmah onda . ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Veve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 63 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan do Soluna dva somuna ;D srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan blago tebi!!! srecan put i vodi racuna na asfalt u sounu! tamo je u asfaltu vapnenac ili ti krecnjacki kamen, i u kombinaciji sa vlagom i solju stvara idealnu podlogu za klizanje i ostale vratolomije. dozivela sam to nekoliko puta. Ali cim izadjesh iz grada i udaljish se od mora sve je super..... uzivaj........ :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam nekoliko puta do Atine kolima,put nije toliko zahtevan,samo je jako dug. U Grckoj je problem sto non-stop nesto rade na putevima sto dosta usporava i kvari planove. Ako zelis da predjes put u komadu kao sto Mikka kaze moraces da drzis veliku putnu brzinu,sto po hladnoci nije moguce.. Bolje ga ti odmah rasparcaj,rezervisi neki hotel oko Soluna,to ti je odprilike pola puta.. I da,jos jedna stvar,obavezno nabavi neku navigaciju za Atinu!Ja sam uspevao da zalutam i sa navigacijom,iako sam tamo bio 20-tak puta..vecina ulica su im jednosmerne,i potpuno se razlikuju putevi ka i od,potpuno ludilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 20, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti srecan put i da se lepo provedes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan opet veliko hvala za informacije, stvarno mi puno pomazete da stvorim globalnu sliku i da znam sta mogu gde da ocekujem i kako da se ponasam. Smizlo, ne nameravam da ulazim u Solun.... u planu mi je da ga prodjem i da posle nekih stotinak kilometara nadjem neko lepo mesto uz more gde cu da prespavam. Ali svakako ti hvala na upozorenju. Stefane, kao sto sad rekoh, bas sam tako i isplanirao... spavanje posle Soluna... A sto se tice navigacije za Atinu, vec sam je nabavio... bez navigacije ne idem ni u setnju po gradu.. nikad ne znam kada ce da mi zatreba.... a hvala svima i za srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Ja neki dan kolima bio u Solunu.Put je laća ,samo kad padne mrak oće magla.Imao sam je od makedonske granice do samoga grada.Bez navigacuje bi se vrteo samo tako a dovela me do pred vrata hotela,vredi svaki dinar. Ako ti nešto znači u prošlu subotu bilo je 22 stepena celzijusaaaa Policija u gradu totalno ravnodušna na sve oko njih,opušteno voze koliko hoce i kako hoce i da, BEZVIZNI režim fercera Teraj slobodno ,uživaceš. Greota je da prodješ pored Soluna a da ne ostaneš bar malo.Ima tamo dosta toga gde treba svratiti ,verovatno ćeš naći nekog svoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako jos nisi otisao jedan mali savet. Spremi sitne evre za auto put, ako nemas platnu karticu. Cini mi se da od granice do Atine imas sest naplatnih rampi, a kroz Makedoniju cinimi se cetri. Slike sa puta do Atine mozes da nadjes u putopisima tako da ce ti pomoci da se lakse snadjes odnono da prepoznas delove puta. Sto se tice hladnoce mi imamo jednu iyreku "samo ignorisi i vozi". Ako te jos nesto interesuje javi se. A da prenocista mozes naci u manjim mestima uz put tako da nemas razloga da ides u Solun. Cene su od 10 do 20 eura. U svakom slucaju srecan put i popi jedan espreso na Glifadi i Plaki za mene. Pozdrav Sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam otisao ali kako stvari stoje izgleda da i necu ici motorom... Kao za inat temperatura i vreme su sve gori i gori, a u nedelju kada sam planirao da podjem na put predvidjenatemperatura ce biti -2 sto su idealni uslovi za ono cega sam se najvise plasio... poledice i leda.... videcu ako bude nekih izmena ali slabi su izgledi... mada, definitvu odluku cu doneti u nedelju ujutru... @bucko.. izgleda da necu zaobici Solun ako se budem odlucio za putovanje vozom, koje me trenutno najvise privlaci, idem do Soluna pa onda presedam u voz do Atine. @sasasnob hvala na informacijama sale, mogu ja da ignorisem hladnocu ali led nikako ali kao sto rekoh, najvise bih voleo da idem motorom ali ako je temperatura u minusu glupo mi je da rizikujem neko proklizavanje, ipak idem u Grcku da radim na nekom projektu 3d vizuelizacije (rad na kompjuteru) tako da i najmanja povreda ruke moze da me kosta posla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da voz za Solun uvek kasni , i to poprilicno. Mislim da retko stize na vreme, mada ako imas srece , mozda "ubodes" taj. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17132 Napisano Januar 21, 2010 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozom je do Soluna pavo mucenje. Nekoliko prijatelja islo letos i pokajalo se. Ako mozes da biras, a ne ides motorom - zaista ti je najbolje avionom. U Atini mozes da rentas motor, ako ti proradi zelja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ma ja dobijam u Atini motor (skuter) na koriscenje, to mi je najmanja briga.... A sto se tice voza, vec sam isao pre nekih 9 godina bas tim vozom do Soluna i nije mi bilo veliko smaranje jer volim da putujem...misilio da uzmem spavaca kola, cena je 30 evra za dvokrevetnu kabinu do Soluna. Sada sam pricao sa Zemom, on mi je dao jos jednu opciju --- autobus do Atine stize za 16 sati i cena je 80 evra .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad nije gužva u busevima tako da verujem da možeš da zauzmeš 2 sedišta...i piči Vozom imaš da se kotrljaš duplo duže. Kako bilo, srećan ti put druže i da se javljaš iz Atine kad god uzmogneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vuku busevi za sobom i prikolice, mozda moze i motorce nekako da se upakuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vuku busevi za sobom i prikolice, mozda moze i motorce nekako da se upakuje A gde ce gasterbajteri kofere da ture ??? ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Nista od prikolice, zvao proverio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od prikolice, zvao proverio! Sed' ti na AT i zavrni gas A mogao si lepo da promenis gume i da ne brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da propratim kako si otisao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan ma ja dobijam u Atini motor (skuter) na koriscenje, to mi je najmanja briga.... Ako vec dobijas skuter, nemoj ni da razmislajs da ides motorom. Videces kakve su guzve po putu. Za grad je idealan skuter. Lalo se provlacis sa njim i mnogo brze stizes neko velikim motorom, a o kolima da i ne pricamo.Videces, voznja po Atini deluje kao da si u video igricama. Sa svih strana te stizu, prestizu, obilaze. Moras da si skoncentrisan na voznju 100%. Imao sam utisak da je procena brzina 70 km. U pocetku frka, posle izvesnog vremena se priviknes. Za razliku od nas grci dozivljavaju motor kao krajnje upotrebljivo prevozno sredstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...