ts.marko 26 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam Yamahicu XV 700 u USA. Dok cekam da stigne, molio bih forumase za malu pomoc. Da li neko ima iskustva sa ovim modelom i kakva je razlika izmedju 700 i 750? Evo par slicica (lose su, ali dok ne stigne masina, nama drugih). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam,a znam,XV 700 ne postoji,jedini yamahin model od 700 ccm je YFM raptor iz 2005- Ovo na slici je yamaha XV 750 virago. Proveri dobro sta kupujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Postoji. To je verzija za americko trziste, kubikaza je smanjena na 700 kubika, zbog osiguranja. Za Evropu se isporucivao motor od 750. Imas i na mobile.de par komada u Holandiji od 700. Ima dosta modela kojih kod nas nema (VT 700c, Suzuki DR 200, itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,a kako stoje stvari sa delovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Ok,a kako stoje stvari sa delovima? Ovo je dobro pitanje! Verovatno bi pasovali delovi sa 750ice ali dovoljno je da nesto fali i da pravi frku. Treba to proveriti. Evo ovde ima neki text o toj Yamahi http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_xv700_virago%2085.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se nadam da je sve isto. Tu je verovatno razlika u precniku ili hodu klipa. Sve drugo-kocnice, viljuske, kardan treba da je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam,a znam,XV 700 ne postoji,jedini yamahin model od 700 ccm je YFM raptor iz 2005- Ovo na slici je yamaha XV 750 virago. Proveri dobro sta kupujes. Sad je gotovo- kupljeno je. Inace, presla je 4600 milja, prvi vlasnik, vozila baba, nije puseno na motoru, itd. Salim se naravno, ali kilometraza je originalna (ima knjizicu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koje je godiste, kad je tako malo presla... Lepa, Lepa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 1987. Ni ja nisam verovao u pocetku :o. "Izbunario" je moj komsija iz zgrade. Moram da mu kupim cokoladu kad dodje na "ferije". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 7000km za 22 godine, 23 skoro, jadna je samo prasinu skupljala... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...