DzoA 0 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam ovde pa mi ne zamerite ako je slicna tema vec bila... Hteo bih da vam predlozim da koristite Googlov kalendar zbog preglednosti svih dogadjaja... A ima i jedna odlicna opicja koja vam omogucava (po zelji korisnika) da vam stize SMS (dzabe naravno) dan dva ili kako se podesi pre svakog skupa/desavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nije loshe Podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoA 0 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba pomoc kontaktirajte me Ja ovo koristim za moj forum gde najavljujem vece koncerte i bitnija desavanja. Ne zelim da spamujem, ali ako nekog zanima kako to izgleda neka me kontaktira da mu dam link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se ne objavi i kalendar klubova koji nisu u MASu,mislim da je dosta klubova koji prave lepe skupove a nisu u MASu. Mi pravimo 23 do 25 jula u Valjevu MC SLOW WHEELS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...