spdzlla 0 Napisano April 23, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo novosti!!! Motor sam registrovao i preveo na sebe. Uradio totalni servis koji podrazumeva: zamenu svecica, servis K&N fitera, lanac i lancanici, ulje i filter za ulje, antifriz, plocice. Naravno sve ovo odradjeno podrazumeva i promenu cene. Nova cena 4800 eura. Motor prodajem zbog kupovine drugog, to je jedini razlog. U savrsenom je stanju!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 4700 eura. Znaci, masina bez ikakvog ulaganja, mnogo dodatne opreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pise negde ali nisam video, koliko je presao VTR ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pise negde ali nisam video, koliko je presao VTR ? Presao je 28.585 km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Za ozbiljnog kupca sa kesom cena bi mozda mogla jos malo da se spusti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice zamene, zanima me CBR1000RR (06' i 07'), uz moju doplatu naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jos niza cena 4600!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ima li interesenata za 4600? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 6, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bre, pa ovo je nov motor? Ti nisi normalan, kako ga održavaš ovako? Svaka čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo vrh motor i u extra je stanju, pa jos v2. Ne znam sto toliko zudis za cbr 1000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege, zaista ga pazim i lickam, moram sta cu? Toliko mi je osmeha na lice nabacio Pre nekoliko dana sam uzeo TDM850, tako da sada imam odlicnu masinu za putovanje u dvoje, a sportski motor mi je vec dugo zelja...mada jos uvek razmisljam, pece me registracija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva meseca sam doživeo saobraćajnu nesreću i imao klizanje sa VTR-om pri maloj brzini u gradu. Odrao sam desnu stranu motora (kao što se vidi na slikama). Pošto sam ionako rešio da prodam motor jer želim da kupim nešto malo drugačije, nova cena je 3900. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dusa me boli kad gledam ove slike.. Perfekcija od motora unakazena.. joj :'( Druze tu nema nekih velikih sredjivanja, sa 400e ,mozes da ga sredis da bude ko nov ! Ne radi to ! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, motor nije prešao mnogo posle servisa, registrovan do aprila sledeće godine, mnogo dodatne opreme... Sem oguljene desne strane nema ulaganja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dusa me boli kad gledam ove slike.. Perfekcija od motora unakazena.. joj :'( Druze tu nema nekih velikih sredjivanja, sa 400e ,mozes da ga sredis da bude ko nov ! Ne radi to ! :o Znam Gile_ExtremeBoys, hvala na savetu. Za sada je sitaucija ovakva, videćemo šta će na kraju biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne informacije koju sam zaboravio da pomenem, a koja može biti nekome biti zanimljiva. Motor je proizveden 2004, a kupljen sledeće godine, tačnije 14. 04. 2005. u Centru S (imam fakturu). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 8, 2010 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Predjoh ove sve tri strane oglasa nekoliko puta, ali ne videh broj telefona. A ko zna, mozda bi nesto i dogovorili kad bi mogli da se cujemo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Predjoh ove sve tri strane oglasa nekoliko puta, ali ne videh broj telefona. A ko zna, mozda bi nesto i dogovorili kad bi mogli da se cujemo . Uh, tako je, broj je bio na linku za oglas. Broj telefona za zainteresovane je 064/3680213. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Motor je voznom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je nekolicina nudila motor i doplatu za moj ili mi se nudila varijanta da ja dam motor i doplatim za drugi, želim da obavestim interesente za VTR da sam zainteresovan za zamenu za CBR600RR 2004-2006. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje - motor se nalazi kod majstora gde mu se ispravljaju ručice i nogostup, sređuje i farba dekla, ispravlja izduv, tako da budućem kupcu ostaje da sredi plastike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Saša iz Kovina ga je završio, pa rekoh da postavim slike. Budućem kupcu ostaju plastike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...