spdzlla 0 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, mnogo dodatne opreme (dynojet, poklopac sedista, k&n, pancirna creva...), 28.000 km, uskoro potrebno zameniti lanac i lancanike, istekla registracija, kupljen u Centru S...4.400 EUR. Evo linka iz oglasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Januar 15, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Link za oglas ne radi. Koje je godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Cudno, meni radi. 2004-to godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 15, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E , bas ti lep motor!! Srecno sa prodajom !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor! Mora da te osinula promaja kad ga prodajes? Sad me teras da mislim gde da prodam moj, pa da kupim tvoj.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodajem zbog kupovine drugog. U ekstra je stanju, zaista. Gume su mu u odlicnom stanju, plocice takodje...jedino bi uskoro trebalo promeniti lanac i lancanike. Spustio sam cenu upravo zato sto mu je istekla registracija i zato sto su lanac i lancanici pred zamenom. Za svu dodatnu opremu dajem i serijsku. Imam dva kluca i sve njegove knjige. Evo jos koja slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Wow! Motor na slikama izgleda kao da je nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko troši? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan K&N, Dinoyet, a na njemu fabricki auspusi.. ??? Kako li radi sada sa fabrickim loncima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep,ali celave mu gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep,ali celave mu gume Gume naravno nisu nove ali daleko od toga da su celave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan K&N, Dinoyet, a na njemu fabricki auspusi.. ??? Kako li radi sada sa fabrickim loncima? Ja sam ga kupio takvog (sa K&N filterom koji je bio u masini sam dobio cak i originalni!!!, ista stvar sa Dynojet-om - sve je bilo u kutiji lepo zapakovano , plus ostala oprema). Nisam hteo da kupujem izduv. Dobio bi malo na snagi, a vise na potrosnji. Zvuk mi nije bio toliko presudan. Radi savrseno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 21, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda fenomenalno. Odavno nisam video ovako dobro ocuvanog VTRa...verujem da je uzivo jos lepsi. Srecno s prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep,ali celave mu gume Gume naravno nisu nove ali daleko od toga da su celave. ma ja sam se salio,gume su kao nove cak imaju i sisice sa strane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan A koliko konja maoze da razvije sa svim tim drangulijama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A koliko konja maoze da razvije sa svim tim drangulijama? On bi fabricki trebalo da ima 110 hp, a sada je sigurno poboljsan, koliko? Precizno da kazem ne mogu, lagao bi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je za duze voznje i kolika su otprilike ulaganja? Mislim lanac, registracija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc... Registracija 24.000,00 din. Ako ga prevodis izadje oko 32.000,00, mozda i koju hiljadu vise . Lanac i lancanici ako ih kupujes kod nas - preko 200 evra, a ako ih kupis recimo u Madjarskoj - 150evra. (ja kupio Tsubaki lanac i lancanike za te novce) Polozaj u voznji - mnogo udobniji od klasicnih R-ova. Ima duzu prednju viljusku - malo je vislji. Kad naucis suvozacicu kako da sedi i da se oslanja na rezervoar - sve bude ok. Ja sa zenom predjoh skoro 10.000km prosle godine. Nije udoban kao enduro - daleko od toga, ali nije ni neudoban kao klasican R. Potrosnja u gradu je kao kod radnih masina - ogromna, ali kad izadjes van i vozis ga od 120 do 150km/h onda ne prelazi 6 liatra. Nadam se da sam pomogao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika opreme: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika opreme: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Cena je fiksna i smatram da je to fer ponuda, Storm je zaista pazen sto se moze videti i ima mnogo dodatne opreme uz koji dajem njegovu originalnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Eh da imam te pare,ne bih se uopste razmisljao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Motor ce biti u prodaji do 20-og ovog meseca. Cena fiksna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan brale motor je mnogo lep ali ja nemam da platim jedino da menjam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...