Marko_128 36 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proslu subotu na putu sretoh oko desetak APN cetvorki, sve lepo ofarbane i sredjene i sve neki momci sa pivskim stomacima ih vozili Isli su iz pravca Sapca prema Platicevu. Ima li tih momaka ovde na forumu? Bas je lep prizor bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Avgust 28, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da si rek'o da su vozile ribe u toplesu, pa da razumem da je bio super prizor...ali eskadron Bipovih (ili kojih vec) manekena u mimohodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Avgust 29, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dvadeset APN četvorki, Slovenci na APN Tour vožnji, bili su na Ubu na dobrotvornom pasulju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci odlazak na gasni pogon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde se mogu nabaviti kros gume za ATX. Listao sam tamo i vamo po internetu al slaba vajda,nema nista. Taj motor sam kupio 99, kostao je u ono vreme 1000 maraka. Na satu je imao 2400 km ili tako nesto vec sam i zaboravio,stanje kao iz fabrike i na sve to kros gume bas su mu lepo stajale. Vozio sam ga aktivno do 2004-2005,dugo vremena je sakupljao prasinu u supi pa sam resio malo da ga sredim. Ako neko ima ideju gde da nadjem gume 2,75x18 a da izgledaju kao na kros motorima neka pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga moj bt,friziran cilindar prema laseru kratkom.Dosta se moze izvuci iz tih motora samo je problem menjac,a sestostepeni sa sportskim prenosima je jako skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan sad ce se neko nasmejati DEBELOOOO.....ali moram da zamolim kolege sa foruma........trebaju mi verovali ili ne sve podloske koje idu u bloku motora za Automatik A3 sa desne strane dekli.........nepitajte te me sto i kako i zasto......jer sam greskom bacio sa kanticom za pranje ........skleroza me ubi ovih godina NE PITAM ZA CENU DRUGARI......samo da ih nadjem da sklopim automatika........... i koliko uopste tu ide komada podloski........ evo slike sa koje mi strane motora trebaju sve podloske . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan potrebne podloske su kupljene pa samim time i resen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da na atx-a nabacim cilindar i karburator od bt-a. Karb sam nasao original bing 18 za 55e a cilindar 75e. Za cilindar mi je to puno para a imaju u ponudi kineski ili tajvanski bt cilindar za 25e pa me zanima dali neko ima iskustva sa tim kineskim cilindrom. Dali se isplati kupiti jeftiniji cilindar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes uzeti kineski cilindar ali je potrebno da se izhonuje prema klipu jer nije mu bas najpreciznija obrada tako da je to obavezno.Posle honovanja oboriti ivice na kanalima,i naravno lagana razrada i nema problema .Bing taj za 55e sigurno nije original ali nije to toliko ni bitno jer i kopija dosta dobro funkcionise.Uz sve to treba ti i glava motora posto od ATX-a ne odgovara zbog zapremine kompresionog prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas da pitam za glavu cilindra od bt-a i nemaju na stanju. Ova glava od atx-a mi deluje ista kao od bt-a. Hocu dobiti nesto ako spustim ovu atx glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas da pitam za glavu cilindra od bt-a i nemaju na stanju. Ova glava od atx-a mi deluje ista kao od bt-a. Hocu dobiti nesto ako spustim ovu atx glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tri puta si zvao, nemoj vise 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha jesi video kako sam uporan ,ma nesto me komp zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas da pitam za glavu cilindra od bt-a i nemaju na stanju. Ova glava od atx-a mi deluje ista kao od bt-a. Hocu dobiti nesto ako spustim ovu atx glavu? Nzm zasto kupujes nove delove kad imas polovne u jako dobrom stanju naci.Tj nadjes,izbusis ubacis nov klip i teraj Ja ti imam kopiju bt cyl,to je ustvari junior cilindar koji je drugaciji nego btov.Ugl svaki taj kineski cyl se mora preraditi tj usisni i izduvni kanal moraju da se obrade,tj obruse na jaje,jer ce u suprotnom odlaziti karike kao da su od plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam atx 8 godina,stavljao na njega sve zivo al najbolje mi se pokazao cilindar i karb od apenca sa sve ventilatorom i oklopom ili kako vec,imao sam i konfiguracije da bude bas jaci a ima i jedno jeftino resenje mozda ste vec pisali-cilindar od pumpe za vodu, 42 klip cini mi se,jeftino a reducir za karb od kosili sampona ,naravno zamena auspuha je bila prvo sto sam radio ps:izvinjavam se ako je o ovome vec bilo reci,nisam stigao da iscitam temu natenane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Raca994 trazio sam cilindar od bt-a al slaba vajda,sve sto sam nasao je vec bilo na 39,5-40 tako da sam odustao od toga. A to za karike jel mislis da obradim rudove na zidu cilindra da ne zapinju karike? Karb bi svakako uzeo nov,polovni koji se prodaju su uglavnom losi. Delove sam danas narucio ocekujem sutra da mi stignu. Kazi mi jos za tu glavu dali mora bas biti od bt-a,kakva je razlika izmedju te i ove od atx-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Raca994 trazio sam cilindar od bt-a al slaba vajda,sve sto sam nasao je vec bilo na 39,5-40 tako da sam odustao od toga. A to za karike jel mislis da obradim rudove na zidu cilindra da ne zapinju karike? Karb bi svakako uzeo nov,polovni koji se prodaju su uglavnom losi. Delove sam danas narucio ocekujem sutra da mi stignu. Kazi mi jos za tu glavu dali mora bas biti od bt-a,kakva je razlika izmedju te i ove od atx-a? Sta ima veze sto je 39,5 ili 40.Ako se lepo uradi motor i adekvatno razradi neces imati problema Postoji razlika u glavi,kod atxa je obicna a kod BTa je skvis glava,tako da gledaj da uzmes btovu.Javi mi se ako ti trebaju neki delovi,imam ja glavu i jos delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Motoric je upalio,fino radi ima ler.U mestu se ne davi prima gas al kad treba da povuce nece.Odnosno krene on,udje u neke obrtaj i tu izgubi snagu.E sad dali je do te glave ili ga nisam dobro ustelovao ili je nesto trece u pitanju evo ne znam. Vozao sam nekad bt tako da odprilike znam kako treba da ide,ima osecaj da bi ga apenac preskocio. Sta mu raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Februar 14, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti je nastelovano paljenje ? Koja ti je dizna u karbu i koji filter ? Jako tezak motor za stelovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan uspeo sam da ga ustelujem,stavio sam mu vece dizne,mislim da mi je sad spoljna 40 a unutra je 95. Iglicu sam skroz spustio i paljenje pomerio na kasnije. Sad odlicno vuce pun je snage. Nego jel ima neko da proda nogaru za atx,ja sam moju negde zagubio pa ga naslanjam na zid,drvo klupu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 15, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje friziranja Tomosa prirucnik_tomos.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siki b 2 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze, al cu da obradujem caleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas za preporuku dobrog i korektnog majstora (u Beogradu i okolini) da mi vrati u zivot Puch Pony Express. Ubih se trazeci preko interneta i ne nadjoh nista. Hvala i pozdrav, Ljuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...