steva 3 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma reci mu da slika i postavi na bjbikers ;D mozda je i radilicu isekao na pola pa ubacio u apena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je bilo ovo...ali mene je odusevio apenac kako ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ide samo pitanje koliko dugo ovde je cela serija budzenja uradjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja malo da se pohvali movo sam slikao pri povraku iz belel crkve. (nazalost malo pre toga je poceo da me zeza brzinomer) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ova sestica ima nafriziranu masinu od ctx-a,imam neke slike motora,postavicu kada ih pronadjem.Nije to pravljeno da ide dugo,takav motor i nemoze da izdrzi vise od 2-3 trke. Rade,sto nestavis digitalni? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim digitalce lepsi su analogni samo mi fali obrtomer. Nego jedno pitanej posto danas nisam mogao da kupim olovni na pumpi uzeh bezolovni dal je pametno da ga koristim posto kako je krenulo prestali su da proizvode olovni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nije to taj,al je i ovaj ozbiljno uradjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vile sam skroz rasturio,skinuo osigurace na stapovima da izbijem caure..bilo je viska caura u jednom stapu pa opruga nije ulazila skroz i nije radilo kako treba.Sada su malo mekse,dosta je udobniji nego pre..odlicno. stavio sam i drugu rucku kvacila a od sledece nedelje bi trebao jos jednu nabaviti za kocnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Stevo nemoj da se ljutis,ali skini ovu masku napred,jer lici kao deo neke kante . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je njegov ukus ali i meni izgleda ono što kažu ciganski. po meni sve na motoru ili kolima treba da bude u skladu a ne na primer branici od golfa na jugu, i tako to budženje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam skinuo masku i far digao jos gore,kako se sad cini? sledece nedelje treba da se ugradi jos jedna domino rucka za kocnicu i rucica za gas..mislim da ce to promeniti komplet izgled motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Avgust 11, 2010 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi sad bas da ulazim u to sta je lepse,a sta je ruznije. Videces kako lepse izgleda sa domino ruckama,a ja bi radije to vozio sa elektronikovim farom i blatobranom,kao i sa "jacim" amortizerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da vredjam vlasnike tomosa ali kad sidjem sa kineza na nekog tomosa smesna mi je razlika. uvek svima nesto fali, nesto mrda, cuje se. Doduse ima i finih primeraka ali retko, mada i oni su mi nekako . Juce vozio automatika. Taman kad sam uspeo da prebacim u drugu meni spao lanac, isprljao sam se kao svinja dok sam ga osposobio da se vratim. Dok sam vozio kineske skutercice nikakvih problema nisam imao. Jedan moj drug svake nedelje otvara masinu i menja karike, na dva meseca radi komplet generalnu. Delovi nisu skupi ali nisu ni jeftinji od kineskih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan neljutimo se zavisi kako odrzavas tomos traje po 50 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/T7/9Ng5g_gal.php?g=img2069a.jpg ctx mojjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan taj ko menja karike svakog meseca i spadaju mu lanci,nerade svetla..nezna da nasteluje i sredi tomos,pre svega bi trebalo nabaviti orginal delove a ne stavljati malu privredu jer su skoro svi delovi uzas.Na crvenom apenu sam uradio generalnu sa svim starim delovima,samo sam kupio klip sa karikama i presao je vec preko 2500km bez problema,svetla rade,nespada lanac..samo mi zmigavci fale,sto moze da se namesti Luka,extra izgleda cetara,steta sto sediste nije crno,mozda da ga presvuces sa necim sto mozes skinuti kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ocu stevo nego ko moze fabricki uaspuh da mi popravi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to ces tesko naci,ja sam neko vreme trazio rezonu za atx i nema niko..ako neces bas orginal mogao bi je napraviti kod nekog limara ili sam ako imas aparat za varenje.Ako vec imas rezonu ali je ostecena nebi trebao biti problem srediti,samo sto ni ostecena nemoze da se nadje nigde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan imam ostecenu treba mi tig mig varenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako imas ponesi je kod nekog limara da ti to sredi,ili nekog poznanika za kojeeg znas da nece zajebati rezonu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pso to mi se vec dva dana gasi ou voznji a sumnjao sam da je nesto zapuseno jer je licilo kao da nema goriva ja uzmem da skunem slavinu za gorivao. Slika govori sve "no coment" Nakon ciscenja i popravke sad ponovo imam i normalno i rezervu dosad je iso na rezervu a normalno bilo zapuseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Tomos je pouzda ali samo sa oreginal delovim asve ostalo je fals i kratko traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Стево, лепо што имаш ентизијазам за мајсторисање, али мајку му, нађи неки рам тип оног за 15-цу или АТХ, па експериментиши. Него, питање за вас који имате ускуства са СТХ 80: какво је стање код нас са деловима за машину? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav atx i t15,apen je zakon! ;D salim se,motor sam dobio na poklon,da kupujem neki atx za 500 evra nema sanse,para nemam za te zajebavancije.Ovaj ce biti skoro sve standard,osim prednjih vila naravno. Sta ti treba od delova za ctx? stanje i nije tako lose,najveci problem su cilindar i glava,ostalo uglavnom sve ima novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 'Ај' ћу ти јавим када буде на "Лимунду" неки "Томосов" рам који је крући од "четворкиног". А шта ме интересује са СТХ? Па отприлике све што није кућиште мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...