steva 3 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja ako naletim na neki javicu ti. gledajte sta je ctx ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan znam za taj iz hrvatske dojaja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel imas jos koju sliku? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika samo da se vratim kuci 1. avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kreativno je prerađen taj CTX iz Hrvatske. Vrlo malo delova je ostalo originalnih. Rezervoar mi izgleda kao od DT-a. Možda grešim. Ni plastike nisu fabričke. Stavljena street maska. Ipak mi je najlepši fabrički - belo plavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma najlepsi je novi tomos sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Jul 29, 2010 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ma najlepsi je novi tomos sm ] Pa o ukusima se ne raspravlja. Mozda sam ja staromodan,ali meni paznju samo privuce "Deva". Jos ako je na APN4...joj meraka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nemam vise motor sad ostala bicikla http://cdn.bjbikers.com/images/imported/rN/QwB2X_img2047l.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/rN/QwB2X_img2047l.jpg/ farbA se drtina e ljudi aj vidite posto u bgu nema auspuh za ctx a stvarno bih voleo da vratim opreginal pa ako neko zna de ima se kupi ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam se vratio kuci posle tri nedelje kampovanja, dva moto skupa i predjenih 800km i jedva cekam sledeci vikend da krenem za muzlju na moto skup sta reci zarazili me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice pouzdanosti motora bilo je tu par sitnica ali sve u svemu bilo je ok dok mi nije nestalo benzina pa sam morao da ga guram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lepo Luka,samo napred ;D sto neskines i ovaj podrepda ide u istu boja kao i ostali delovi.Koju si boju kupio,koliko si platio..?jel sam farbas,ili i to placas? Radicu,vidim da te krenulo sa duzim voznjama..svaka cast. ;D i da,ocemo slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Bice sutra dok prebacim sa aparata juce i prekjuce sam legao u 6 ujutro sad mi nije bas najbolje e ti skupovi su cudo sta naprave od coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan heheh,verujem.sacemo videti sta ce futog da napravi od mene za tri dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam vile zvog kompletnog sredjivanja,danas sam montirao marcokijeve koje su komplet sredjene..mnogo vise mi se svidja sa ovim velikim,ali je mnogo udobniji sa marcokijevim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma njega cu crnim sprejem crvena ferari boja nista neplacam jer sam drugaru pomogao da farba njegovog tzra i ostalo farbe i za ctx pa sad nas ga smirglamo vec 2 dana i jos nismo lepo ali polako bice full sacu da uzmem da poliram mz amortizere :Dodo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bas me zanima kako ce mu stojati crvena,ocekujemo slike cim se ofarba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan naravno jbte ovom radicu treba ceo dan da dodje do mene ima mozda 5 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stevo evo ti slike ja i radic danas ga vozali malo bez icega http://cdn.bjbikers.com/images/imported/f0/0Mzce_gal.php?g=img2050v.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hahahh,lepo ste flašu nabudžili ;D lepe slike Radicu,koji je sledeci motoskup na koji ides? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Muzlja-Zrenjanin toje ovaj vikend pa onda cemo da vidimo neki u krugu od 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Muzlja-Zrenjanin toje ovaj vikend pa onda cemo da vidimo neki u krugu od 100km Samo napred ! Nosiš li ranac kada ideš na skup ? @ Luka : farbaj ga u belo ako možeš. Bolje će izgledati. Kako ste krenuli i na pedale ćete voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma isplanirao sam ja crvena ostaje a ppedale mu neginu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan aj u futog u ns 6-7-8 ;D bela je zakon za ctx,podseca na neke enduro motore od 600kubika evo jos koja zanimljiva slika,bt sa dva diska napred,par prerada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...