pegaso 28 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisu istrošene uopšte nego samo varniče na sve strane, i vam dugmadi, videću sutra da stavim neke stare ili da ne diram ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako motor radi kako treba nemoj gubiti zivce,kad crkne onda ga sarafaj,nece mu biti nista zbog varnicenja,samo da necuri gorivo u blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ko moj komšija, i to u gradu mu se desilo, gurao ga u krug da mu ne izgore gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan nisu istrošene uopšte nego samo varniče na sve strane, i vam dugmadi, videću sutra da stavim neke stare ili da ne diram ništa? Podesi ih samo lepo, tj.zazor kad su otvorene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma sve po jusu , 2 mm pre gmt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A da ti ne pusta semering na toj strani,pa ulje pravi problem. Ako nije ni to,onda su platine krs . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan nov semering a ulje još nije sipano. nego cistio sam ih nekom prljavom krpom, možda ih je ona izmastila, sacu malo da ih ošmirglam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam stare i ne varniče, sa onim sam jedva naštelovao da baca a sa ovima baca uvek. sve završeno, ko nov je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i kod tebe stare ispale bolje od novih evo koja slika od mene,poceo vikend pa sarafam polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan bez propelera i dekli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan izguran je samo da se operu tockovi i blato sa blatobrana da moze stojati u garazi do proleca gde se polako sastavlja.Juce sam poceo da pravim sediste,sutra ce nadam se nastaviti...ima posla do proleca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 4, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Eh steta da prelezi celu zimu najlepsi je off po snegu nema blata i svega ostalog samo se treba cuvati skrivenih rupa i leda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan za to imam 200 kubika i kros gume spremne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku i tog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se navozao ko covek i na kraju u dvoristu ga preparkiravam i padem mi na stopalo motor sad jedva hodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam apriliju danas palio i vozio se i jedva do 40 dodje temperatura, mnogo hladno. a zaboravio sam da skinem akumulator, odo sad :BMW1: najbolji smajli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Poteraj g amalo na zadnji ili malo driftuj po travi i pesku da vidis kako ce da skoci temperatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan naletih na neke slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta je ono na apn4 sa desne strane na menjaču? šteta što ne ume da popravi polomnjeno deklo kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce malo majstoriso cistio auspuh. Pre i posle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan rekoh da ima ATX na prodaju? masina sastavljena,novi klip,novi karb od 15ke,nalepnice odradjene,derby senda pred vile....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, svaka čast za slike ! Ovo su primerci iz dnevne sobe Ćaletu sam pokazao Junior 50 - motorče iz njegove mladosti - oduševio se. Odlepio sam kada sam video CTX - ne vidim nijednu manu ! To valjda drže neki zaljubljenici iz Slovenije. Izgleda da ih voze samo po sobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 17, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, svaka čast za slike ! Ovo su primerci iz dnevne sobe Ćaletu sam pokazao Junior 50 - motorče iz njegove mladosti - oduševio se. Odlepio sam kada sam video CTX - ne vidim nijednu manu ! To valjda drže neki zaljubljenici iz Slovenije. Izgleda da ih voze samo po sobi. Tacnije to ti je Senior 50 senior ima 10,4ks junior ima 7,5ks oba su 49cc sa 38mm L-klipom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan @ Zemunboy : Mislio sam da Tomos Senior fabrički ima mašinu 90 ccm pošto sam davno u oglasima video jedan na prodaju. I ove slike su odlične. To su odavno rariteti. Sada mogu samo na slikama da se vide. Ovi primerci su za muzej. Skoro je bio na prodaju Electronic 90 ccm crveni, iz 80 i neke. Motor je služio kao eksponat. Svi delovi su prvi - fabrički. Cena je bila EUR 1.600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 18, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Zemunboy : Mislio sam da Tomos Senior fabrički ima mašinu 90 ccm pošto sam davno u oglasima video jedan na prodaju. I ove slike su odlične. To su odavno rariteti. Sada mogu samo na slikama da se vide. Ovi primerci su za muzej. Skoro je bio na prodaju Electronic 90 ccm crveni, iz 80 i neke. Motor je služio kao eksponat. Svi delovi su prvi - fabrički. Cena je bila EUR 1.600 Jok, Senior je 50cc... To je bio takmicar, a jesi cuo nekad za klasu 90cc u motocrossu? ne postoji ni dan danas, vec 85cc, a bila je 80... Po toj logici je i nastao CTX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...