Nick Blue 26 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan @ RadicM Šta si to našao za 900 EUR ? Da li si proverio onaj oglas za 220 EUR ili misliš da se neko zeza ? Možda je i taj našao nešto dobro pa mu brzo treba 200 EUR. :- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Bunarim nista nisam naso ali kad budem ima 1200e onda cu moci da nadjem a to za 220e pogeldaj godiste koje je 90-to pitanje da li se zna vlasnik i sve ostalo ja nudim moj 2001 ja sam vlasnik dosta je na njmu uloeno i sve radi sve na svom mestu nema sta kljuc u ruke i teraj Verujem da mogu da trazim malo vise inaecc licno da ti kazem ne verujem da cu ga prodati do proleca kad pocne sezona mislim da ce otici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Brate evo ti moj mozemo da se dog o ceni motor je u extra stanju sad bi ga dao i ispod cene treba mi kinta Ako budem uzimao to ce biti iskliucivo apen,od 150-200 evra(bilo kakav krs koji cu ja da uradim komplet),jer sad ne bi vozio bt-a,atx-a,ctx-a da mi da neko dzabe,jer to je nesto u nekim plastikama da lici na nesto,a u stvari je nasminkani apen za decu(davno sam po prevazisao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigo suzuki ts 125 r Bice slika sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan konačno . čestitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Radicu cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan e,neka je sa srecom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika Hvala na lepim zeljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se cestitkama! Pisi malo,koliko si ga platio,kako ide,sta ces sad sa atx-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Veceras je pala test voznja ja sam odusevljen motorm iako sam vozio i vece kubikaze ovo je jedno novo iskustvo. Motor je jako zivahan ne da se voziti sporo prosto sam trazi da ga tereas sve usvemu prezadovoljan sam i nisam pogresio sto sam uzeo 125 2t samo se nadam da necu imati problema sa njim i da cu se lepo navozati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Platio sam ga 750e motor je 92god i uvezen je iz CH znaci ostalo mi je samo da ga reg i vozi sad cekam samo jos neke papire ali nadam se da ce biti reg do kraja nedelje. A ATX bi voleo da mogu da ostavim da mi bude drugi motor za po gradu malo trosi a puno daje ali tesko da ce to biti prodajem ga pa kad se proda prodao se to tad ce mi sluziti da se vozim kad nemam para za kvalitetno ulje i benzin Danas kad sam ponovo seo na atx tako mi je bilo lepo neopisivo poznat zvuk sve poznato otiso do pumpe i vratio se + na sve to burazer ga vozio celo vece i sve to za 120din. Nego da se vratim na ts odlican cista petica imao sam srece da je jedan covek sa foriuma tt 600 hteo da podje samnom i da mi pomogne oko tehnickog dela da ga pregleda i kaze mi njegovo mizljenje tako da sad znam otpilike u kakvom je stanju. Sad jednva cekam da ga regi pocnem da vozim po bg-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma nije to za grad,begaj u sumu sa tim pa ces videti kakav je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Znam u gradu ne smes preko 6000 rpm da ga teras oces da se spucas u nekom kad pocen da djipa i skace ko besan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel loše ofarban ili se meni nešto čini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Estetika je diskutabila ima na njoj da se poradi malo nije farban to je oreginal boja cak se vide mesta gde su bile nalepnice koje su skinute. Sad sam pogledao slike u uzasno izgleda na slikama uzivo je mnogo bolje ovaj blic sve upropasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas uzeo malo da se provozam po livadi oko kuce da ga isprobam kako radi u blagom offu i tako ti ja pre svega okrenem jedan krug po mojoj ulici cisto da ga malo zagrejem kad vracam se ja idem oko 40km/h kad izelce ludak iz krivine i pravo na mene jeste da sam bio u levoj traci ali tu nije prometno ponekad prodju kola (a uvek imam trip da ce neko da mi izleti iz te krivine) ja na prednju i po navic nabotem zadnju osecam ja blokiro tocak ja smotam ulevo i provucem se pored kola pogled ame vozac ja ne znam za sebe reko hvala bogu na dobrim kocnicama da je bio tomos vec bi se spuco posle toga sam ga smo tero po livadi gde nisu mogla da me dohvate kola i ludaci... Inace naucio sam kako da proklizavam u krivini (naravno na travi) odlican osecaj posle sam ko budala sat vremena se vrteo pored kuce i izoto onu lepu travicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko te snimio http://www.youtube.com/watch?v=2QwvfPE_nMQ&feature=related 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da me snime bila puna kartica na aparatu Nesto slicno tome sam se gubio samio na travi i zamalo pregrejo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan @ RadicM : Čestitam na kupovini TS-a! Neka je sa srećom, da te lepo služi i da se lepo voziš ! Lepo je čuti da ti se neko sa foruma našao prilikom nabavke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Znam i meni je drago da je hteo da mi pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da komentarisemo cisto da ne rikne tema. Bilo sta nevezano za tomose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da komentarisemo cisto da ne rikne tema. Bilo sta nevezano za tomose. Ti si, prijatelju, jos uvek opijen kupovinom TS-a. Valjda si hteo reci # Bilo sta vezano za tomose # Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Moze se i tako reci Naviko sam da u ovoj temi uvek bude neceg novog ali u poslednje vreme se nista en dogadja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da komentarisemo cisto da ne rikne tema. Bilo sta nevezano za tomose. Ti kao naši političari - samo si iskren Svako brine svoju brigu i zaboravili ljudi Tomos. Kako ide prodaja ATX-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Tesko poneko se javi cisto da pita za stanje i to je to moja prognoza je da ce se prodati tek posle proleca kad pocne sezona i kad klinci pocnu da traze motore a to da cu da se nauzivam na tomsou... Sve ima svoje prednosti i mane TS je sve samo ne jeftin a tomos je samo jeftin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...