steva 3 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je sledece u planu ;D sta mislite oce stojati to na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Probaj pa ćeš videti. Da li su skupe te plastike ? A šta ti je sa Qinqqi-em ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Poz!Moze li jedan brzi odgovor:sta je pametnije uraditi;na APN4 u originalnom i odlicnom stanju uradeti petu ili zameniti lancanike na 13/32? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Peta definitivno onda lako prednjim lancanikom regulises,on kosta 100 din najvise,mozes se igrati. I klip skrati na 46mm ukupnu duzinu,razlika je velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Probaj pa ćeš videti. Da li su skupe te plastike ? A šta ti je sa Qinqqi-em ? nije tako skupo,mada je meni sad sve skupo jer je dosta otislo na par motora,jos i na autu trebam generalnu da radim polako... Qinqqi vozim samo po sumama do koje idem sa nekim ko ima dozvolu za to..ja nemam ni dozvolu ni godina za nju ;D @Gorancha bolje da cackas prenos,jedan prednji lancanik kosta ravno 100 din,imas i neke org za 280... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel gledao neko ovo? ;D evo jos koja slika sa nekih takmicenja,steta sto se i kod nas neodrzava ovako nesto cesto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 29, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ubacio 5 mislim da to nije toliko kompliukovano a pomaze dosta i ako jos na tu 5 menjas i lancanike ima cudo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan bolje ti je petu i ostaviš fabički odnos i teko ne kvariš ubrzanje. ali za lančanike ti treba mnogo manje posla nego za petu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 30, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam treba samo da se izbaci jedna caura iz menjaca i ubace dva zubcanika i to je to ako si otvarao motor znaces o cemu pricam prosto je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mora masinu skroz rasturiti i mesto te dve caure ubaciti zubcanike,sto i nije mali posao,al ako se ima vremena i volje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 30, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Daleko do toga da je mali posao ali nije nesto komplikovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne vrlo zanimljive cetare ;D opet nesto sklapam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan sta planiras da napravis od tog automatika ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ste zivi evo mene opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa automatikom.. Kad ga upalim ima nenormalno veliki ler, skoro pun gas, ima stari karburator, stelovao sam ga na diznu ali ne vredi kao da je ne okrecem.. probao sam i sa onim na sajli da nastelujem ali nema sanse.. motor prima gas normalno.. jel zna neko u cemu je problem? kada se zagreje samo malo smanji ler ali opet vrti dosta ne moze se obuzdati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan mozda da je istrosen siber ili premanja dizna....i mozda prevelik predpalj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan automatik ce biti sve standard sto se tice izgleda,danas sam montirao vile kako treba i probao malo..motor je strasno udoban,cak su i ovi amortizeri od atx-a postali taman i mekani jer je izgleda napred bio jako nizak pa nazad nije mogao da radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jun 2, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa automatikom.. Kad ga upalim ima nenormalno veliki ler, skoro pun gas, ima stari karburator, stelovao sam ga na diznu ali ne vredi kao da je ne okrecem.. probao sam i sa onim na sajli da nastelujem ali nema sanse.. motor prima gas normalno.. jel zna neko u cemu je problem? kada se zagreje samo malo smanji ler ali opet vrti dosta ne moze se obuzdati.. Koji imas karburator? encarvi bing ili delorto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan to se i meni desavalo sa atuomatikom da ima velik ler pa odmah krece. . .odneo sam majstoru ali bas majstoru to nije neki iz ulice neki klosar nego bas majstor. . .liku sam odneo on upalio i odmah je rekao sta ne valja,navodno neka igla je pukla pa zato . .evo sad normalno pali. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Delortov je karb bez sauka. Koja je igla bila pukla? Ja znam samo za iglu na plovku? I kod mene normalno pali samo sto dobije gas odjednom, ne smem da ga palim zato sto odma ima veliki gas na ladno. Moram rasturiti karb kad se osusi vreme malo da mogu da testiram lepo. Da nije pukla igla na plovku pa ima vise goriva nego sto treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da gorivo nema veze . . .ako imas previse goriva onda bi trebalo da ti presisa pa da ti gorivo curi . .. [move])))) ((((:[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzamalli 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan Gde Mogu da kupim Delove (PRODAVNICA) za Tomos APN6s u Beogradu? :D :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan NA NOVOM BEOGRADU NA BUVLJAKU sad 11 12 ili 13 red ides skroz kad udjes levo 2 tezga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 4, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @nidzamalli sta ti treba od delova? Za buvljak vise nije tamo premestio se moraces malo da ga potrazis po buvljaku ali i dalje je u zadnjim redovima. I imas prodavnicu kod Bajlonove pijace Venizelosova ne znam koji broj pre pumpe je. Imao sam isti problem sa automatikom u selu mozda je zapusen auspuh,zaglavljen sajla za gas,polomljena iglica za regulaciju mesavine vazduh gorivo ili samo zapraljan karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...