LukaJovanovic 221 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ja i radic samo vozimo de netreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hehe tako je najbolje ;D kod mene se slaze polako poceo sam i polirati ovo ako neradi kako treba sa ovim delortom stavicu karb sa ctx-a malo sam i matika cackao malo i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Taj delorto je sa 4t masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koliko se secam bio je na nekoj frezi,neverujem da je sa 4t,jel znas mozda sa cega je? neznam bas kako ce to raditi ako bude radilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me sad da trazim po kompu,cini mi se da cak i imam negde u radionici jedan takav,ili slican bas,delorto... Nema veze sto je freza,ko da njih ne prave 4t... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nema veze,probacemo..pa ako neradi stavljamo sa ctx-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan ewo neke danasnje slike : i ovo mi najvise svidja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 15, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas asm bio na moto skupu u obenovcu biloje ekstra uskoro stizu i slika i kojesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajde i te slike da vidimo,dugo se uploadaju ;D ako ti nije problem izmeri unutrasnji precnik one grane na rezoni od atx-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo tih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Neke od slika bilo je dobro kisa je malo zezala ali nas je zaobisla i tako sve u svemu bilo je ok malo smo pravili atrakciju kad smo slajfovali po blatu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Cev je malo vise od 15mm ne mogu tacno da izmerim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sto me nisi zvao nemam net ,,!,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jbg bilo je malo na brzinu kad sam se vratio u subotu ekipa vec otisla pa sam ja brzo za njima da sam ostao malo duze u bg pokiso bi usput. Zato se spremaj za lazarevac sad vec krajem meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 18, 2010 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' doktori, pomazite ;D Moze li ikakvim trikovima rezervoar od recimo APN (metalni ili plasticni) da se ugrunfuje na zoljicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koja zoljic amozda bi bilje bio od atx/bt sve zavisi od modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan uf malo je to onda,meni treba bar 25mm ;D @lord sta se desilo sa zoljkom,procurela? morao bi busiti ram ili ti rezervoar da ga pricvrstis za neke nosace,bice malo visok posto je rupa na sredini uska za ram od zoljke..pa bi rezervoar morao ici preko rama...Mislim da bi na zoljici mnogo lepse stojao rezervoar od bt-a ili mozda plasticni od apn6..novi su 1000 dinara jel se moze zavariti standardni rezervar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 18, 2010 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 'Vaki samo zeleni Mnooogo je rdjav unutra i mrsko mi da se mlatim, pa bi neko lakse resenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Na ovakom samo sto nisam slomio noge u selu gas je nesto ubagovan i sam krece na leru valjda je sajla na kraju je sam i vozio bez dodavanja gasa kad mu das gas on pocne da se gusi tako sam krenu i izubijao noge ko niko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako te nemrzi moglo bi se ovako srediti http://www.crochopperforum.com/index.php?option=com_content&view=article&id=215:unitavanje-hre-u-tanku-by-hypercube&catid=39:tehniki-kutak&Itemid=60〈=hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 18, 2010 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam za to... Kazem da ima previse rdje za takvu akciju. @RadicM - na leru treba da se vrti oko 500-600 obrtaja, da mozes da ih prebrojis na sluh... Onda nikud nece sam da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam za to... Kazem da ima previse rdje za takvu akciju. E pa Lorde - budi kreativan - plastika od APN-a ili metalni od ATX Vari šta ti je lakše - metalne nosače ili budži plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, Odustao si od onih plastika pa budžiš mašinu od petanje ili je BT cilinder ? Točak je baš lepo ispoliran kao ogledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...