LukaJovanovic 221 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nikad se ne zna a neverujem da je neko skoro koristio atx-a onako kako sam ga ja tero u blato do kolena ako stanes gotov si nema kretanja pazi ako je lepo iso pre generalne treba sad jos lepse da ide jedino ako si preforsirao karike pa nisu lepo legle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Generalna je bila skoro pre 6 meseci i razradjivao sam ga 1000km ne prelazeci preko 30km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, baš fino napreduje motor. Stvarno će biti unikat. Ideja, dobra volja i rad. Generalna je bila skoro pre 6 meseci i razradjivao sam ga 1000km ne prelazeci preko 30km/h Izgleda da si sam sebi dao odgovor na pitanje. Sve zajedno pomalo. Način vožnje, kvalitet delova i ulje na kome voziš. Kada budeš otvorio glavu videćeš kakvo đubre ti ostavlja ulje i na šta liči klip. Video si i po odgovorima starijih vozača Tomosa da su i sa originalnim delovima i 80-ih i ranije radili često generalne. Takav je kvalitet da mora češće da se menjaju delovi male privrede. Sa boljim uljem bi produžio vek trajanja ali mora i način vožnje da bude prilagođen mogućnostima mašine. Važno je da ti uživaš na ATX-u. Ostalo su sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte odgovore u predhodnom linku tamo sam opsirno napisao sve o ovom problemu a izgleda da je u pitanju samo lose namesten auspuh i malo odvijeni nosaci motora. Ali zaboga bilo je 5.5% to nema teorije da se karike pohabaju za tako malu kilometrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte odgovore u predhodnom linku tamo sam opsirno napisao sve o ovom problemu a izgleda da je u pitanju samo lose namesten auspuh i malo odvijeni nosaci motora. Ali zaboga bilo je 5.5% to nema teorije da se karike pohabaju za tako malu kilometrazu. Kilometraža je mala ali zavisi kakva. Neko može da ubije mašinu totalno i sa manje od 100 km :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,trudim se.Ocu da uradim svaku sitnicu...sediste cu probati sto lepse da uradim...neznam koju boju da stavim na ove oklope,ili mozda da kupim nalepnicu u crvenoj,plavoj ili crnoj boji pa da uklopim nesto na oklopima,sa strane neko broj ili sta vec.Bojim se da ce odpadati farba sa oklopa jer su savitljivi dosta sto i nije tako lose za šumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A od cega si pravio oklop koji materijal. A za boju teraj ceo motor u zuto i crno sediste da lici na suzuki I skrati onaj (crveni) rep od blatobrana da ne viri onako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Mart 18, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan ima neko neki neki povoljan atx u dobrom stanju i da je lep bez ogrebotina i . . . ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan hehe za sad ne prodajem mog ali kad budem hteo obavesti cu te 2001 je god i cenim ga oko 600e mozda manje sad zbog ovog zezanja ali je ok. Pogledaj na moto berzi mozda naletis na neki dobar ima ih dosta. Jedan savet ako budes u prilici uzmu onaj sa preradjenim hladjenjem od apn-a nikad neces imati problema sa grejanjem ja sam sa svojim prelazio i po 60km u cugu. A to da mikad nije pada no sa nekog motora koji ima 20god tesko ako je malo izgreba a masina je ok to se lako sredi ionako imas ukupno 5 maski i farbanje bi te izaslo 500din Eto par saveta pa sa srecom da nadjes dobrog. Inzce odakle si ako ti bude trebala pomoc pri kupovini (prostudirao sam atx-a). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,trudim se.Ocu da uradim svaku sitnicu...sediste cu probati sto lepse da uradim...neznam koju boju da stavim na ove oklope,ili mozda da kupim nalepnicu u crvenoj,plavoj ili crnoj boji pa da uklopim nesto na oklopima,sa strane neko broj ili sta vec.Bojim se da ce odpadati farba sa oklopa jer su savitljivi dosta sto i nije tako lose za šumu ;D U pravu je RadicM - skrati stari blatobran. Što se tiče boje zavisi koje boje bi bilo sedište pa onda kombinuj onu koja ti se najviše sviđa. Bitno je da je tebi lepo a ne šta drugi misle. Možeš koju hoćeš. Ako se plastika pripremi dobro sa prajmerom ili špric gitom nosiće dobro onu farbu koju ti staviš. Nije to neka investicija a mnogo daje na estetici. Šteta je da sada dobru ideju i tvoj trud ne kompletiraš do kraja kako treba - kao na onoj slici što ti se sviđa. Samo napred. Ne odustaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stavljaj ctx masinu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam problem otisle mi karike pa nece da vuce sutra idem da ih menjam a mozda i klip za onaj L ako bude para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako kazeete,sta je 2 000 za karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis za tomos onda si pogresio jednu nulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari po mesavini, nadam se da ce vam koristiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan vidite ja vozim automatika extra sredjen stavicu uskoro slike. . . ctx nameravam da uzmem ili da menjam automatika za ctx cim naucim da menjam brzine (manuelno) pa tek ond,dok se malo uhodam . . . ima jos vremena . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas para uzimaj CTX-a samo pazi na potrosnju ipak je to 80ccm sigurno vuce 4l mozda i vise ako ga posteno vozis do kraja. Karike su cudo danas sam zamenio karike i ide mnogo bolje vratio mu se onaj stari zvuk sad sam miran za to al mi i dalje trese izgleda da je neki lezaj u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas para uzimaj CTX-a samo pazi na potrosnju ipak je to 80ccm sigurno vuce 4l mozda i vise ako ga posteno vozis do kraja. Karike su cudo danas sam zamenio karike i ide mnogo bolje vratio mu se onaj stari zvuk sad sam miran za to al mi i dalje trese izgleda da je neki lezaj u pitanju. CTX je super mašina. Taj što troši 4L i više ima neki problem. Fabrički bi trebalo do 3.5L. Ipak je to "samo" 80ccm. Ispitaj detaljno šta ti to trese. Karike su jako bitne ali ne zaboravi i na stanje cilindra, ležajeve radilice.... Sve zajedno daje brzinu i snagu. Šteta da sada sa novim karikama opet uđeš u problem. Kakvi su ležajevi na radilici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za lezajeve nisam otvarao masinu al ni ne nameravam to cu kod majstora posto je pod garancijom. Cilindar je ok. Sad je sve ok sad ga teram i ne razmisljam da mi ne crknu karike a za ovo ostalo jbg kad stignem da oteram kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan atx ne ctx. . . pardon lose sam napisao :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ctx je bolji :P stigao mi nosac za kofere aka rollbar danas slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za lezajeve nisam otvarao masinu al ni ne nameravam to cu kod majstora posto je pod garancijom. Cilindar je ok. Sad je sve ok sad ga teram i ne razmisljam da mi ne crknu karike a za ovo ostalo jbg kad stignem da oteram kod majstora. Nemoj sada da mu vadiš dušu. Kada sam stavio nove karike prvih par stotki km sam vozio lagano da lepo legne mašina. Imao sam sreće da nabavljam kvalitetnije delove nego što se sada prodaju. To davno beše... Stevo super su slike. Baš uživaš. Fino izgleda novi dizajn. Kada bi mu zatvorio plastikom onu rupu između rama i rezervoara i skratio stari blatobran jedva bi se poznalo da je APN. Konačno sam i ja nešto uradio na mom motoru - kompletan auspuh sam razmontirao, ošmirglao i ofarbao vatrostalnim sprejom (700 stepeni). Ima još posla ali ima dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , nego taj auspuh ( laser ili sta li je vec ) ti je samo sminkerica , videh na prethodnim slikama neki drugi naslonjen na zid ,cini se malo vece zapremine, ako je skinut sa nekog tomosa probaj ga mozda dobijes jos snage na nizim i srednjim obrtajima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice karika sad je kasno razradjivao sam ga 20 km polako i 30-45 min u mestu u leru sad sta je tu je od juce kad sam mu stavio nove karike vozio sam ga i jako i slabo veceras sam ga testirao do kraja i isao je 65km/h znaci da je ok samo ti lezajevi i boce spreman za dalji put. Inace danas sam bio do Avale tamo je ekstra one krivine... Uz brdo je isao u 4toj 90% vremena bez problema a nizbrdo u leru Srednj abrzina je bila oko 40 sa ponekim ubrzavanjem do 50 na pravcu ali zatr okad sam se vratio kucu stalno 50. Sve u svemu danas sam presao oko 100km i navozao sam se bas. @zZopa ne rece ti odakle si Sto se tice onog sto si reko razumeli smo te nego smo ti predolozili CTX-a. Inace ako te ista zanima u vezi ATX-a pitaj. I jos jedno pitanje jel si ikad vozio nesto osim automatika i skutera i dali si ikad seo na ATX-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stevo svaka cast turi od ctxa masinu evo sta sam ja radio ovih dana pre svega opran je stigao mi sa varenja nosac kofera evo kako izgleda samo mi je jos farbanje ostalo sad malo i mene da vidite sad samo skupim za farbanje i se zaputim kroz srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...