LukaJovanovic 221 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ljudi posto me mrzi da idem na 20 foruma dnevno pravimo ovu temu o tomos motorima stavite slike pitajte za delove i tako to vasa iskustva i vasi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e da ja pocnem imam tomos ctx 1990 god drtina matora:D ima problematican amortizer to im je velika mana na svim ali taj problem moze da se resi pasu mz amortizeri na njega ide ko lud a super je za pocetnike staje 19 litara u rezervoar trosi oko 3 l. moze da gura da 100 ali moze se popne u masnu banderu sto bi se reklo ali na njemu su street gume sad i u krivinama je super mane su mu taj amortizer i mozda manjak pojedinih delova a prednosti su da mozes sa cekicem da ga opravis salim se lak za odrzavanje i tako evo par slika ali jos je u fazi sredjivajna http://cdn.bjbikers.com/images/imported/dm/yX5Oj_tomos2.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/H5/UyAxf_tomos1.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/PP/wGQOZ_tomos3.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/XR/igaG1_tomos4.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nema tog Tomosa koga nisam imao i vozio osim crosa Juniora...........za pocetnika nema boljih motocikala. meni se najvise svideo BT sa masinom od E90......a i CTX je odlican krosic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e90 bt je strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan e90 bt je strava Ma super ide ko zmaj...koci na prednjak ide na zadnjak ma ima sve odlike pravog motocikla...ja sam u moje vrema na njemu vozio Michelinke M48 ili tako nesto.......jako sam se lepo vozio sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tomos CTX 80 je bio moj neostvaren san. Hteo sam da kupim u fabričkoj boji sa plavim sedištem. Vozio sam tuđe nekoliko puta. Imao sam ATX 50 (1988) nekih 6 godina. Jedno vreme sam išao u školu ATX-om. Imao je napred disk od MZ-a. Kanali su mu bili polirani pa je išao 90km/h, izduv je bio prerađen pa je imao baš lep zvuk. Bio je u tri boje. Ostalo je bilo fabričko na njemu. Vozio sam ga samo na Castrol TTS-u. BT 50 i budžena verzija E90 su isto bili lepi motori kada su se pojavili karajem 80-ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 14, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A3 iz 1974 god. fabricki klip, fabricke karike, fabricka radilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan super je a3 veoma ocuvan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno,ovaj automatik ko da je iz fabrike izasao :o :o Svaka cast za odrzavanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije tomos. ali radili su zajedno. pogledajte sto je moj gari sredio puha. http://s516.photobucket.com/albums/u326/GoxiNoviSad/PUCH/?action=view¤t=DSC02704.jpg http://tomosserbia.17.forumer.com/viewtopic.php?t=1965&postdays=0&postorder=asc&start=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ponny haahha ko bajs ali i trosi ko bajs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih tomosa,imam par komada,odlican hobi ;D ovakav je bio pre ovo ce biti oklopi uskoro ;D evo kakav je bio kad sam ga uzeo ;D za jedno 2-3 meseca bi trebao biti gotov.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan @ Luka - baš fino što si započeo tematiku o Tomosakijima - mnogi su na njima počeli. Tomos je vladao decenijama na našem tržištu i dugo nije bilo šta drugo da se kupi. Prvi put sam seo na Tomos Automatic u trećem razredu osnovne škole i naravno zarazio se. Izgledao je kao Kobrin - svaka čast za održavanje ! Stevo, da li je to klip 42 ? Da li je neko probao nove modele Tomosa ? One sa Yamahinim mašinama i kako su se pokazali ? Veliki pozzzZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan klip je 42,sa tri karike ali cu staviti samo dve.Bice tu svega vidim ;D evo jos jednog mojeg tomosa,prvi motor,kupljen kao krs pa sredjen,tacnije jos se sredjuje ali se i provoza ponekad. klip 40L,spustena glava,nisam dirao kanale...ide ko raketa,moze do 70,samo sto se dere jako,kratak je prenos. kompresija je stvarno dobra,nemoze se rukom zakurblati,nema sanse ;D ovakav je bio posle prvog sredjivanja malo se poliralo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stevo ti se baš lepo zabavljaš. Dobra ti je biblioteka Da li je fabrička radilica na toj 40 ili 42-ci ? Koliko to može da traje ? PozzZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan 3 karike su previse bolje ce ica sa dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo ja vozim.ocu da ga sredim malo al mrzi me .mislio sam da mu vratim stari korman i treba nove gume da stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi motor, 1988 god. nije samo imao ovakav auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala,dopunjavamo je polako ;D na apn ide fabricka,samo cu da uzmem neku kvalitetniju klipnjacu i ide na rolovanje..traje sezonu,dve ako se cepa a ako se vozi normanlo moze i vise..ali meni nece duze od sezone ipo ;D ;D dve karike cu staviti,razmisljao sam samo jednu da ostavim,videcemo kako ce da radi kad se sklopi. nije losa petnaja,sredi je malo,to je odlican motor gadni su ovi auspusi sto se sad ugradjuju na automatike,ali je automatik prelep tako crn :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih tudjih prerada od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj cross ima masinu od ctxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Senior sa slika nije prerada,jedan od retkih u fabrickom stanju,masina je tu od e90,cini mi se da je seniorova isla na trke,pa je posle vracena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma da,ubacio sam i njega jel mi je bio blizu,nisam obracao paznju.. sigurno dobro cupa ta ctx masina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ATX-a busen je na 39.5 ima hladjenje od apn-a. Na njemu sam dosta radio na estetskom napravio sam mu nosace torbi namestio kofer torbicu na rezervoaru uskoro treba i vizir da pravim cak sam i kontakt bravu namestio sve to doprinosi da on izgleda vece i ozbiljnije od drugih ATX-ova. Jedini problem mi jej sto volim da sidjem sa puta i to bas u zeznute njive pa ga tamo unistim tako su mi propali amortizeri napuko agregat cak sam usteo da polomim nosac auspuha i jos stosta. Inace motorcic je jako zahvalan malo trosi oko 2,5l im arezervoar 10l sa njim sam iso i van bg a bogami icicu i sledece sezone tako da obratite paznju na moto skupovim amozda me vidite natrpanog stvarima i torpama kako jedva krecem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bas lep atx druze na mnogo atx-ova ova torba nazad jako veliko izgleda al na tvom nekako super stoji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...