vojinp 1 Napisano Februar 18, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da uzmem dve probiker jakne za mene i devojku preko Luoisa. Standardan problem kad nesto uzimas, a ne mozes da probas kako da pogodim velicinu. Ima li ko neku probiker jaknu da probam i na taj nacin prelomim? Postoje konfek. brojevi na sajtu ali to nema veze sa vezom. http://www.louis.de/_3004b1856b9cd9a41348b7e958d364a5f9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=13&anzeige=0&page=0&artnr_gr=205576 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvfr 0 Napisano Februar 18, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat kod sve garderobe u luisu postoje tabele sa dimenziama koje odredjuju velicinu tako da cete ti i devojka morati malo da se merite: ramena, struk,visina i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Februar 18, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postoji ali koliko sam ja provalio ista je tabela za sve jakne. Po tome meni dodje jakna L velicine, a visok sam 183 i tezak 95kg :-) Zato sam i hteo da proverim uzivo neku probiker jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije daleko da dolazis do Panceva navrati, imam vise modela novih probiker jakni pa mozes da uporedis velicinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Februar 19, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hocu sto da ne pa i da pazarim ako su cene korektne :-) Daj kontakt pa se dogovaramo i vidimo mozda jos veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...