Ludiserviser 1 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Postujem svacije misljenje interesujeme vlasnici koji imaju ili su imali k6 600 2006g kako se pokazao imali kakve mane itd, I ko masku sto dodje na rezervoar za plavo bijele boje za istoimeni motor unapred hvala??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Avgust 5, 2011 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno imam k7 600, motor je extra ciklistika itd...ima minimalnih razlika sto se tice k7 i k6,u principu to je isti motor,mane mu nisam nasao a stvarno sam ga sto se kaze "akao". Ako planiras da ga kupis preporucem ti da to uradis,neces zazaliti.A sto se tice nekih stvari u vezi agregata to vec ne mogu da ti kazem jer se licno ne razumem toliko . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Imao K7 600, neces se pokajati...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan k6 1000 extra motor pogotovo za divljanje malo kraci i vise snage u nizim obrtajima od novijih gsxr-ova... znaci, gradska voznja i tockiranje = prednost nad ostalim 1000rkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan k6 1000 extra motor pogotovo za divljanje malo kraci i vise snage u nizim obrtajima od novijih gsxr-ova... znaci, gradska voznja i tockiranje = prednost nad ostalim 1000rkama On pita za 600, a ti si u pravu za tu hiljadarku, poteze u startu bolje sto je ideale za one koji vole taj "gradski" sport..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...